Катя Осадча показала малюка, врятованого з бомбосховища Азовсталі (фото)

Катерина Осадча показала фото малюка, врятованого з бомбосховища Азовсталі

Телеведуча поділилася світлиною хлопчика, який два місяці провів у бомбосховищі Азовсталі.

Поділитися:

Ведуча «Голосу країни» та «Світського життя» Катерина Осадча з самого початку повномасштабної війни створила соціальний проєкт для пошуку людей, які втратили зв’язок із рідними після 24 лютого. Телеграм-канал під назвою «Пошук зниклих» нині масштабувався у соціальний проєкт під назвою “Знайти своїх”. Функціонує як онлайн, так і в ефірі «Сніданку з 1+1», де глядачі можуть побачити фото зниклих людей, яких розшукують їхні сім’ї, долучитись до народного пошуку, а також почути щасливі історії родин, які знайшли одне одного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Пошук зниклих”: Катерина Осадча та 1+1 об’єднують зусилля для пошуку людей, які загубили зв’язок з рідними через вторгнення рф

Катерина Осадча опублікувала на своїй сторінці в Instagram фото хлопчика, який з мамою два місяці провів у бомбосховищі Азовсталі. Увесь цей час їх шукали рідні. На момент початку пошуку хлопчику було 4 місяці, зараз малюкові виповнилось вже 6. Їм вдалося евакуюватися і наразі вони перебувають у безпеці.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katya Osadcha (@kosadcha)

Нагадаємо, “Знайти своїх” — це масштабний соціальний проєкт Катерини Осадчої, який допомагає українцям знайти близьких, з якими втратили зв’язок, через вторгнення рф на территорію України. Нещодавно телеведуча об'єднала зусилля з телеканалом 1+1, і відтепер щоранку у "Сніданку з 1+1" можна побачити, кого українці шукають, та історії тих, кому вже пощастило знайти своїх рідних.

Для того, щоб подати заявку на пошук людини, потрібно написати у чат-бот @UKRescueBot, який можна знайти у “Закріплених повідомленнях” телеграм каналі “Пошук зниклих” за посиланням. Коли дані про людину із потрібним прізвищем з’являтимуться у телеграм-каналі, ви отримаєте автоматичне повідомлення від бота.

Якщо ви шукаєте людину у телеграм-каналі, то скористайтеся пошуком не лише за прізвищем, а й за допомогою хештегів із назвою населеного пункту. Наприклад, #Буча, #Ірпінь, #Маріуполь. Також шукати рідних можна за списками, які команда проєкту формує самостійно на основі даних від волонтерів та ТРО та ін. Ці списки доступні за хештегами #списки, #евакуація. Якщо у вас є інформація про загублених людей, її можна надіслати на e-mail poshuk.war@gmail.com. Ця інформація буде оброблена та передана рідним. Остерігайтеся шахраїв, які можуть телефонувати та вимагати гроші за інформацію про ваших рідних!

Долучайтесь до народного пошуку, переглядайте оновлення стрічки у телеграм-каналі “Пошук зниклих” , адже будь-яка інформація може стати корисною для пошуку загублених українців.

Новини по темі