Бери приклад із зірок: 9 особливих вбрань на випускний

Випускний-2019: Зіркові образи на випускний вечір із червоної доріжки
Фото: @gettyimages.com

Кайлі би вподобала!

Поділитися:

Обрати вбрання на випускний завжди непросто. Мама хоче, щоб ти була дівчинкою-дівчинкою, тато – щоб декольте було не занадто глибоким, а магазини пропонують фатинові сукні часів 2007 року. Та ти добре знаєш, твій образ має бути неперевершеним.

Як пішла б на випускний Аріана Гранде, Кайлі Дженнер чи Гейлі Болдвін? Ми приготували добірку зіркових образів, які зроблять тебе Королевою випускного!

Ріта Ора

Ляльковий бант, поєднання рожевого та чорного – цього сезону на випускний радимо приміряти образ дівчини-розмальовки а-ля Moschino, як це зробила Ріта Ора. Доповнять образ рукавички та незвичайне продовження малюнку на ніжках.

Кайлі Дженнер

Нам так пасують фактурні плечі, як у чоловічих костюмах, що ігнорувати такий тренд просто протизаконно. Так спокуслива Кайлі Дженнер обрала для виходу стильну сукню-піджак білосніжного кольору та підкреслила талію модним поясом зі стразами. Бездоганний варіант для випускного!

Кендалл Дженнер

Пір’я – улюблений тренд багатьох українських і закордонних зірок упродовж останніх декількох сезонів. Дуа Ліпа, Кайлі Дженнер, Кендалл Дженнер – усі вони експериментують із незвичайним оздобленням. Так остання вподобала лялькову сукню кольору Bubble Gum – яскраву, дівчачу, легку та неординарну.

Тейлор Хілл

Як щодо невеличкої провокації? Тейлор Хілл вирішила поекспериментувати – вона одягнула класичний смокінг та елегантні туфлі-човники. Зірка доповнила образ метеликом, цікавою моносережкою та яскравим макіяжем.

Дуа Ліпа

Стрази, блискітки, паєтки – на твоєму випускному доречним буде все, що люблять софіти. Сяятимеш яскраво, як Ріанна у кліпі Diamonds або ж Дуа Ліпа на червоній доріжці!

Гейлі Болдвін

Якщо сукня – це нудно, а брюки тим паче, то тебе, як і Гейлі Болдвін, складно здивувати. На зірці – маленький чорний комбінезон у поєднанні з ультрамодним масивним бантом – бездоганний небанальний образ для королеви вечірок.

Аріана Гранде

Пишна коротка спідниця, відкриті плечі та високі замшеві ботильйони. Стильний, ніжний, але водночас незвичайний total look від Аріани Гранде може стати вдалим вибором для випускного вечора.

Ванесса Хадженс

Ванесса Хадженс вирішила обрати для червоної доріжки дівчачу персикову сукню з трояндою. Такий образ – гарна нагода привернути увагу до струнких ніг, а також оголити плечі.

Біллі Айліш

Чорна сорочка та вільні шорти, оздоблені яскравим малюнком з Усагі Цикуно – незвичайні аплікації стали головним трендом останніх декількох сезонів. А про Біллі Айліш у класичному образі на випускному годі й говорити.

Фото: gettyimages.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ інші матеріали на тему випускного:

1. Випускний-2019: Твоя модна зачіска на мільйон доларів

2. Вдягаємося на випускний: 5 ідей, які зроблять вас королевою свята

3. Випускний-2019: варіанти суконь для всіх типів фігури

Новини по темі