Випускний-2019: Твоя модна зачіска на мільйон доларів

Випускний-2019: Наймодніші та найкращі зачіски для випускного вечора
Фото: @g.bar.kiev

Вдала зачіска – вдалий випускний.

Поділитися:

Є лише один шанс справити незабутнє враження на однокласників, бойфренда, зробити вдалі фотографії для Instagram і почуватися неперевершено у свій випускний.

Ти вже подбала про сукню, а отже, саме час подбати про модну та стильну зачіску. Ми певні, що цього року тобі позаздрять усі випускниці!

ЗАКРУЧЕНА ІСТОРІЯ

Про кокетливі кучері мріють чимало дівчат із прямим волоссям. Така зачіска – лідерка серед усіх можливих випускних варіантів. Голлівудські хвилі, класичні локони чи незвичайні афрокучері – закручена історія стане гарним рішенням для власниць як довгого, так і короткого волосся. 

Фото: @g.bar.kiev

Фото: Фото: @viola_pyak

КОСА – ДІВОЧА КРАСА

Випускні коси не мають нічого спільного з тим, що плете мама доньці у початковій школі.  Така зачіска – чи не найкращий варіант для дівчат із довгим волоссям. Легка та трохи недбала коса – гарне рішення для будь-якого випускного образу.

Фото: @g.bar.kiev

ЕФЕКТ МОКРОГО ВОЛОССЯ

Сміливе рішення для сміливих випускниць. Ця зачіска до вподоби всім зіркам українського шоу-бізу. До того ж, якщо кучері значно скорочують довжину, то ефект мокрого волосся ідеально пасуватиме для кожної! Бути модною просто, варто тільки наважитися.

Фото: gettyimages.com

ЦІКАВІ АКЦЕНТИ

Для того, щоб здивувати однокласників і прикрасити зачіску незвичайним аксесуаром, не обов’язково вдягати тіару. Модні застібки, шовкові хустини, шпильки та банти – гарячий тренд цього сезону. Доречне доповнення зачіски стильним аксесуаром задасть настрою вашому образу та значно урізнобарвить його.

Фото: @viola_pyak

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ інші матеріали на тему випускного:

1. Випускний-2019: варіанти суконь для всіх типів фігури

2. Зірки серіалу Школа показали, якими були на випускному (фото)

3. Вдягаємося на випускний: 5 ідей, які зроблять вас королевою свята

4. Бери приклад із зірок: 9 особливих вбрань на випускний

Новини по темі