Біллі Айліш підпалила сцену престижної музичної премії

Біллі Айліш підпалила сцену престижної музичної премії AMA 2019 | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Витівка бунтарки чи таємне послання?

Поділитися:

Днями у Лос-Анджелесі відбулася церемонія вручення престижної музичної премії American Music Awards 2019. Захід традиційно відвідали найяскравіші зірки американського шоу-бізнесу.

Так, окрім урочистого нагородження переможців, на гостей вечора чекали ще й видовищні виступи улюблених зірок. І чи не найяскравіше шоу влаштувала юна королева епатажу, співачка Біллі Айліш. Вона виконала свій гучний хіт all the good girls go to hell (українською – «Всі хороші дівчата потрапляють до Пекла»). І в залі по-справжньому стало гаряче.

На початку її виступу глядачам могло здатися, що на сцені майже немає декорацій. Аж поки одне за одним почали спалахувати штучні дерева, що до тієї миті «ховалися» у затінку.

Під кінець виступу Біллі вся сцена, буквально, палала, а вражена публіка не могла припинити аплодувати.   

До слова, такий самий – «пекельний» – вигляд має й кліп Айліш на цю пісню. Та є усі підстави припустити, що мова в ньому йде зовсім не про те жахливе місце.

Річ у тім, що вихід музичного відео all the good girls go to hell Біллі пов'язала з міжнародним екологічним самітом ООН, який відбувся 23 вересня цього року. Зірка зазначила, що нині проблема глобального потепління виходить з-під контролю.

Земля нагрівається до непередбачуваних температур (…) палають ліси (…) годинник цокає, – зауважила співачка у коментарі до нового кліпу.

Ще одним доказом намірів Айліш привернути увагу до екології можна вважати сорочку, в якій вона вийшла на сцену AMA 2019. Чорне вбрання прикрасили обриси полум'я та напис, що стверджував: «Жодної музики на мертвій планеті» (англійською – No music on a dead planet).

Тож те, що на перший погляд було видовищним виступом, могло насправді бути серйозним закликом до боротьби за майбутнє світу.

Хай там як, одне можна сказати напевно – свої дві нагороди на American Music Awards 2019 юна зірка отримала цілком заслужено.

Фото: Getty Images

Нагадаємо, до початку церемонії Біллі вразила всіх присутніх образом .

Побачити «вогняний» номер зірки зможеш у відео:

Більше цікавих матеріалів про Біллі Айліш читай тут:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі