Біллі Айліш втратила волосся через помилку стиліста

Біллі Айліш втратила волосся через помилку стиліста | 1+1
Фото: Getty Images

Усіх цікавило, навіщо співачка вкоротила волосся. І ось відповідь.

Поділитися:

Нещодавно співачка Біллі Айліш відвідала благодійний бал LACMA Art + Film, організований за підтримки модного дому Gucci. На заході артистка з’явилась у total look бренду. Та публіку найбільше здивувала стрижка Біллі, схожа на зачіску «маллет», популярну у 80-х.

Тоді багатьом здалося, що співачка вирішила здійснити експеримент та повернути стрижку в моду. Та днями журналіст новинного порталу TMZ зустрів Айліш в аеропорту Лос-Анджелеса та з’ясував, якої вона насправді думки про свій новий стиль:

Цей жах вийшов випадково, – прокоментувала співачка.

Біллі зізналася, що навіть не знала, що таке «маллет». Такий собі «привіт із 80-х» виявився не більше, ніж помилкою її стиліста. Він перетримав фарбу на волоссі і просто спалив його. Втім, Айліш не засмучується, хоча і з маллетом ходити не збирається. Зірка розповіла, що неодмінно відростить волосся і більше ніколи не повернеться до такої зачіски.

Стиль 17-річної співачки не дарма викликає стільки обговорень. Її приклад наслідують підлітки по всьому світу, а сама Біллі зізналася, що носить мішкуватий одяг не просто так. А нещодавно пісня артистки зазвучала голосом не абикого, а президента США Дональда Трампа! Дізнайся подробиці з відео:

 

Більше цікавого про Біллі Айліш читай на сайті:

1.  

2.  

3.  

4.  

5.  

Новини по темі