Битва образів total black: Людмила Барбір проти Єви Лонгорії 

Людмила Барбір і Єва Лонгорія вийшли в світ у схожих сукнях (ФОТО) | Новини шоу-бізнесу | 1+1
Фото: Jetsetter, Вероніка Монакова

Зірки вподобали схожі вечірні сукні.

Поділитися:

Минулого тижня й українські, й голлівудські зірки отримали не одну нагоду похизуватися вишуканими образами. У Києві відбувся грандіозний «Вечір прем’єр з Катериною Осадчою», а в Лос-Анджелесі — гала-вечір благодійного фонду Eva Longoria Foundation.  

Гостею першого заходу стала ведуча «Сніданку з 1+1» та учасниця «Танців з зірками» Людмила Барбір. Вдруге для масштабного концерту вона обрала витончену сукню з блискітками та звабливим розрізом — цього разу чорну. 

Ідеальним образ зробили легкі кудрі, «діамантовий» клатч і прикраси, а також оксамитові туфлі-човники. Помітно, що навіть за межами паркета Людмила продовжує підтримувати чудову фізичну форму. 

Фото: instagram/nelya_shovkoplyas

У схожій сукні заскочили й Єву Лонгорію на щорічному урочистому вечері її фонду. Попри більш стриману тканину без блискіток, акторка вирішила зробити акцент на іншому — показала відверте декольте. 

Фото: Getty Images

Прикраси зірка обрала мінімалістичні, а ось босоніжки взула цікаві — з мотузками. До того ж Єва надала перевагу своєму улюбленому smokey eyes та помаді червоно-коричневого відтінку. 

Фото: Getty Images

Образ якої зірки вразив тебе найбільше? Бери участь в опитуванні та віддавай голос за свою фаворитку!

poll_content_657

Нагадаємо, під час свого першого виступу на «Танцях з зірками» Людмила Барбір також була у вельми спокусливій шовковій сукні:

Бери участь в інших опитуваннях:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі