Битва твідових костюмів: Тіна Кароль vs Іванка Трамп

Битва твідових костюмів: Тіна Кароль vs Іванка Трамп
Фото: instagram/tina_karol

Красуні обрали майже однакові вбрання від Dolce & Gabbana.

Поділитися:

Зима – ідеальна пора, аби вбратись у модний твідовий костюм. Затишний та водночас елегантний лук буде як ніколи доречним і в офіс, і в гості до рідних. Можливо, тому це вбрання всім серцем любила ікона стилю Коко Шанель.

Та й сучасні красуні не лишилися осторонь вічного тренду. Зокрема, твідовий костюм обрала співачка Тіна Кароль для сьогоднішнього ефіру «Сніданку з 1+1». Зірка вдягнула спідницю міді та вкорочений жакет, що зробив акцент на талії. А святковим образ зробили сяйливі деталі – блискучі ґудзики, а також човники з візерунками, що нагадують імбирне печиво. Поглянь:

Фото: instagram/tina_karol

Цікаво, що днями дуже схоже вбрання продемонструвала й донька американського президента Іванка Трамп. Щоправда, знаменитість віддала перевагу не спідниці, а широким брюкам із високою талією. Для більш ділового вигляду Іванка вдягнула лаконічні чорні човники.

Фото: Getty Images

Зазначимо, що обидва костюми належать до колекції Dolce & Gabbana. Втім, нам важко обрати, чий образ виявився більш вдалим. А якому варіанту ти віддаси перевагу? Голосуй нижче.

poll_content_738

А також дивись відео «Сніданку з 1+1» – у ньому Тіна Кароль показала неймовірну сукню, в якій знімалася для «Різдвяної історії»:

Більше модних битв шукай за посиланнями:

1. Людмила Барбір і Злата Огнєвіч приміряли однакові розкішні сукні

2. Оля Полякова й Ілона Гвоздьова засвітили однакові сукні від Андре Тана

3. Катерина Кухар і Анджеліна Джолі з'явилися в майже однакових сукнях

4. MARUV і Катя Осадча з'явилися в однакових сукнях

5. Українські зірки, яких заскочили в однакових вбраннях

Новини по темі