MARUV і Катя Осадча з'явилися в однакових сукнях

MARUV, Осадча і Дорофєєва приміряли однакові вбрання | Зірковий стиль | 1+1
Фото: Maincream

На українських зірок «напала зебра». 

Поділитися:

Минулого ефіру «Танців з зірками» після сексуального стріпу MARUV і JAY Юрій Горбунов натякнув своїй дружині Каті Осадчій, що не проти побачити її в латексі. Та не дарма кажуть: мрії здійснюються — варто лише по-справжньому захотіти. Всесвіт відповів на запит шоумена і дав підказку, як швидше виконати його бажання.

Латексний костюм Катя Осадча придбати не встигла, але MARUV уже показала, як його могла би носити ведуча, не зраджуючи своєму звичному стилю. Співачка поділилася кадрами з нової фотосесії, де позує в сукні, яку менше двох тижнів тому засвітила Осадча. Проте MARUV не була б собою, якби не підвищила градус пікантності латексним елементом — звабливим боді під вбранням. 

Фото: instagram/maruvofficial

Фото: instagram/dafna_ma

Талановиті дівчата вподобали сукню «Софія» з баскою та анімалістичним принтом від української дизайнерки Dafna May. Вбрання належить до її колекції Afterparty, яка взагалі користується неабиякою популярністю серед українських зірок. 

Блузи із «зебровим» малюнком ще раніше вподобали співачка Надія Дорофєєва, модель Олександра Кучеренко і ведуча Лілія Ребрик

Фото: JetSetter

Фото: instagram/aakucherenko

Фото: instagram/liliia.rebrik

В обтислих сукнях з паєтками і високим розрізом з’явились на світських заходах нинішня та колишня учасниці «Танців з зірками» — ведуча Людмила Барбір та співачка Злата Огнєвіч

Фото: JetSetter

Дедалі спокусливіший варіант міні підкорив серце телезірки Лесі Нікітюк.

Фото: XXL

Цікаво, чи буде «зеброва» епідемія поширюватися далі, адже бренд Dafna May також пропонує спідниці, піджаки та топи, в яких досі ніхто з українських зірок не був помічений. 

В очікуванні нових образів бери участь в опитуванні та підтримуй знаменитість, якій вдалося найвдаліше обіграти вбрання.

poll_content_540

Також варто пригадати ефір, у якому Горбунов обмовився про латексне вбрання для Осадчої. На думки про це ведучого надихнув виступ MARUV і JAY:

Інші зірки, які з'являлися в однакових або схожих образах:

1. Битва королівських образів: Летиція і Ранія вподобали однаковий принт

2. Катя Осадча і Наталія Могилевська вийшли у світ в однакових сукнях

3. Дорофєєва і Камінська вийшли у світ в однакових сукнях

4. Меган Маркл і шведська принцеса з’явилися в однакових сукнях

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.  

Новини по темі