Благодійна суперподія 1-2 вересня! 24 години контенту нон-стоп, понад 100 тис. глядачів, унікальний формат: деталі про форум «З порожнечі у достаток»

Благодійна суперподія 1-2 вересня

Щодня наш світ змінюється. Сьогодні важливо отримувати якісні знання та освіту, адже найкраща інвестиція — в себе.

Поділитися:

1 та 2 вересня відбудеться  масштабний міжнародний форум «З порожнечі у достаток». Захід організовує міжнародний коуч і тренер з досвідом роботи 29 років Андреас Тіссен, разом зі світовою освітньою платформою Edufy.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знову в школу: як допомогти учневі морально підготуватися до навчального року (коментує психологиня Світлана Ройз)

Організатори анонсували, що під час події відбудеться благодійна акція, спільно з проєктом 1+1 media – «Здійсни мрію». Всі учасники та спікери об’єднають зусилля заради здійснення мрій важкохворих дітей та забезпечення роботи шкіл в лікарнях в Україні! 

Здійсни мрію

«Здійсни мрію» допомагає відчути справжнє щастя тим, хто найбільше цього потребує – дітям, які борються за своє життя! Такі емоції цілющі, вони позитивно впливають і на життєві показники дітей, і на процес лікування. Кураторки проєкту «Здійсни мрію»: телеведучі 1+1 Лідія Таран, Олександра Лобода.

Здійсни мрію

Переходь за посиланням wish.1plus1.ua та дізнавайся більше про проєкт "Здійсни мрію".

Місія форуму «З порожнечі у достаток» – змінити життя людей на краще у складний ковідний час нової реальності! А також допомогти реалізувати унікальний потенціал, досягти видатних успіхів і посилити вплив в суспільстві в різних сферах життя. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Осадча зізналася, що не встигла зробити влітку

Аналогічної події ще не було, це вперше у світі! 24 години якісного контенту нон-стоп від 24 легендарних спікерів із США, Німеччини, України, Казахстану, Австралії, Ізраїлю та Канади! Подія буде транслюватись на 6 континентах на аудиторію понад 100 тисяч глядачів, з перекладом на три мови та сурдоперекладом! У програмі – фіксація Рекорду в Книзі Рекордів Гіннеса. У програмі заходу, також, панельні дискусії, інтерактивні ігри, опитування, психологічні тести, подарунки та розважальні екшени!

З порожнечі у достаток

Серед спікерів: провідний мотиваційний тренер Андреас Тіссен; друг та партнер Опри Вінфрі, визнаний письменник, спікер – Тім Сторі; бізнесмен, психолог Аллан Піз; тренер з особистісного зросту Іцхак Пінтосевич; ТОП-мотиватор, меценат Нік Вуйчич; біологиня Керолайн Ліф; міжнародна спікерка, психосоматологиня Лена Адамова; блогер-мільйонник Андрій Шатирко; мотиваційна тренерка, коуч Світлана Співакова; засновниця клініки дієтології Наталія Самойленко; автор бестселлерів Робін Шарма та інші.

Одним з хедлайнерів Форуму стане Джон Максвелл – американський експерт з лідерства та засновник організації EQUIP. Автор бестселлерів, який має мільйони читачів по всьому світу. 

Встигніть зареєструватись на участь у форумі «З порожнечі у достаток» і здійсніть мрії дітей – fullnessforum.edufy.zone.uk

Новини по темі