Катерина Осадча зізналася, що не встигла зробити влітку

Катерина Осадча зізналася, що не встигла зробили влітку
Соцмережі Катерини Осадчої

Літо закінчується, всі починають підбивати підсумки та робити остаточний висновок, як пройшло їх літо: ведуча "Світського життя" Катерина Осадча розповіла, що багато чого зробити не встигла.

Поділитися:

Ведуча "Світського життя" Катерина Осадча, яка нещодавно народила третього сина, поділилася: здивована, як швидко плине час:

30 серпня 😅 ніби ще тільки вітали одне одного з початком літа, складали плани, думали, що обов’язково треба зробити і куди поїхати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки вітають Катерину Осадчу і Юрія Горбунова з народженням сина: фото

Цього літа в зірки було насичене життя: вона випустила старшого сина Іллю зі школи, встигла побувати в Турції, Одесі, Львові, помандрувати столицею в своїх яскравих сукнях, провести літню серію "Вечора прем'єр з Катериною Осадчою", влаштувати вечірку Baby shower та найважливіше: народити ще одного прекрасного сина, ім'я якого поки невідомо. Подивитись, як ведуча себе почуває після пологів можна в цьому сюжеті "Сніданку з 1+1":

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катя Осадча про самопочуття після пологів, ім’я для сина, ексклюзиви на «Вечорі прем’єр» та новий сезон «Світського життя»

Проте ведуча зізналась: багато чого зробити не встигла. На своїй сторінці в Instagram пише:

Я не зустріла світанок в Одесі, не встигла злітати в Париж, не розпакувала сапборди, але в моєму житті тепер є +1 найрідніший хлопець і вирішив він народитися саме влітку, в улюблену мамину пору року. :)

Нагадаємо, що 5 вересня стартує новий сезон "Світського життя з Катериною Осадчою". Відтепер прем’єрні випуски будуть виходити щонеділі о 18:30, а повтори – щосуботи о 23:20.