Благодійний п'ятничний концерт в Охматдиті: ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька та Святослав Вакарчук прийшли підтримати пацієнтів та медиків

Традиційний п'ятничний концерт у Охматдиті: Святослав Вакарчук прийшов підтримати пацієнтів лікарні

На щотижневому традиційному благодійному концерті зірки підтримали пацієнтів лікарні.

Поділитися:

Ведуча марафону "Єдині новини" від 1+1 Соломія Вітвіцька традиційно взяла участь в організації благодійного концерту в лікарні "Охматдит" у Києві. Традицію п'ятничних концертів було започатковано 25 березня з виступу Сергія Танчинця та Надії Васіної. Згодом, перед пацієнтами та лікарями виступали Віталій Козловський та інші популярні українські артисти. 

Лікарня

Цього тижня до лікарні завітали тренер "Голосу країни", співак Святослав Вакарчук, а також українська зірка 90-тих музикант Ель Кравчук. Своїми враженнями зірки ділились у соціальних мережах. Так, вони спілкувались, співали та розважали дітей та працівників "Охматдиту". 

лікарня

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Охматдиті пройшов традиційний п’ятничний благодійний концерт: пацієнтів та лікарів підтримали ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька, співак Віталій Козловський та ряд молодих артистів

Соломія

Нагадаємо, що стало відомо як завершився благодійний аукціон від телеведучої Соломії Вітвіцької та паралімпійського чемпіона Сергія Ємельянова, який понад тиждень проходив на офіційній сторінці телезірки у Фейсбук. Понад 1 млн вдалося виручити на броню для ЗСУ. 

Новини по темі