В Охматдиті пройшов традиційний п’ятничний благодійний концерт: пацієнтів та лікарів підтримали ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька, співак Віталій Козловський та ряд молодих артистів

Благодійний щоп'ятничний концерт в Охматдиті: Соломія Вітвіцька розповіла подробиці
Instagram/vitaliy.kozlovskiy.info

Продовження п’ятничної традиції: Соломія Вітвіцька, Віталій Козловський та ряд молодих артистів підтримали дітей і медиків у столичному Охматдиті.

Поділитися:

Ведуча марафону "Єдині новини" від 1+1 Соломія Вітвіцька традиційно взяла участь в організації благодійного міні-концерту для пацієнтів та працівників НДСЛ "Охматдит" у Києві. Традицію п'ятничних концертів в Охматдиті було започатковано тиждень тому з виступу Сергія Танчинця та Надії Васіної. Вчора ж перед лікарям та пацієнтами виступив Віталій Козловський та ряд молодих українських артистів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рідкісний кадр: Святослав Вакарчук разом з донькою-волонтеркою у Львові

Соломія Вітвіцька про вчорашній концерт написала:

"Вчора уже традиційно пройшов міні-концерт в НДСЛ Охматдит! Ці усмішки безцінні! І це наша зброя проти російської агресії! Коли маленький Марк стрибав і усміхався під хіти Vitaliy Kozlovskiy, я бачила, як його мама плаче від щастя! Її син в ці хвилини забув, що він у лікарні! А саме таке піднесення допомагає одужувати швидше! Так важливо нині об’єднуватися і підтримувати одне одного! Разом ми єдині та нескорені 💙💛💪🏼"

Своїми емоціями від виступу поділився і Віталії Козловський. В соцмережах він пише:

"День, повний емоціями. Співав для наших лікарів. Тримав в руках кулю, яку лікар витягнув з головного мозку тринадцятирічної дівчинки. Вона житиме!"

Деталі концерту дивіться у пості Соломії вітвіцької в Instagram:

Соломія Вітвіцька повідомила, що окрім Віталія Козловського в Охматдиті вчора виступили молоді артисти з культурного фронту:

  • Влада Бучко;
  • Катерина Артеменко;
  • Стас Мельник;
  • Олександр Мазанюк;
  • Роман Муленко.

Нагадаємо, перший концерт в Охматдиті було проведено 25 березня. У ньому взяли участь фронтмен гурту «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» Сергій Танчинць та гімнастка Цирку дю Солей (Cirque du Soleil) Надія Васіна.

Новини по темі