Благодійники України нагородили телеканал 1+1

Телеканал 1+1 нагородили
1plus1.ua

Проекти телеканалу отримали відзнаку за активну участь у благодійництві.

Поділитися:

Телеканал 1+1 було відзначено нагородою від Асоціації благодійників України як вітчизняне медіа, яке найбільш широко і системно надавало суспільству інформацію про доброчинне життя України у 2018 році.

Більшість експертів благодійного сектору і громадськість віддали перевагу саме 1+1, що дозволило телеканалу стати беззаперечним лідером у телевізійному просторі. Завдяки проектам, які реалізовуються під егідою Благодійного Фонду 1+1 медіа Ти не один, телеканалу вдається якомога ширше висвітлювати актуальні соціальні теми, лобіювати на законодавчому рівні нагальні питання, долучати та привчати суспільство до культури благодійності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль розповіла, про що мріє її син та закликала мріяти кожного

Згідно із даними щорічного аналітичного збірника «Зелена книга», упорядником якого є Асоціація благодійників України, лише 3-5% українського суспільства відносно регулярно та системно займається благодійною чи волонтерською діяльністю, а ставлення українського бізнесу до благодійності у порівнянні з 2017 роком не змінилося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надя Дорофєєва і Позитив стали чарівниками

Нагадаємо, що Благодійний Фонд «Ти не один» було засновано у листопаді 2017 року групою 1+1 медіа. У рамках таких основних напрямків діяльності фонду, як розвиток нації, що мріє, забезпечення доступу до освіти, розвиток безбар’єрного суспільства та допомогу воїнам АТО, фонд реалізує три основні проекти  – «Здійсни мрію», «Право на освіту» та «Переможці».

Новини по темі