Дмитра Комарова пригостили супом від нещасного кохання

Дмитра Комарова пригостили супом від нещасного кохання

Сьогодні відомий ведучий тревел-шоу Світ навиворіт-Дмитро Комаров продовжує свою захоплюючу експедицію дивовижною країною Болівією

Поділитися:

Сьогодні, 8 вересня, ведучий тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров продовжує свою захопливу експедицію дивовижною країною Болівією, яка ізольована від світу з одного боку Андами, а з іншого – джунглями.

У другій серії програми наша команда вирушить у найвіддаленіші куточки країни й дістанеться міста Потосі, яке знаходиться у легендарній Південній Америці. Знімальна група подорожуватиме найбільш незвичайним потягом у світі – цей залізничний транспорт був зроблений зі старого мерседеса.

Саме тут 500 років тому іспанці знайшли гору, яка буквально складається зі срібла. Срібна гарячка триває в цих краях і досі. Разом із болівійськими гірниками знімальна група спуститися в одну з найнебезпечніших у світі шахт і, ризикуючи життям, спробує підірвати гору зсередини, сподіваючись роздобути благородний метал. Також у другому випуску програми "Світ навиворіт" глядачі дізнаються, чому болівійські шахтарі заграють з дияволом. А насамкінець Дмитру нагодують суворим шахтарським супом із каміння. Кожна болівійська господиня знає: хочєш забути людину, оближи камінь. Тобто якщо у вас нещасне кохання, треба просто мати правильний рецепт супу - і ваше сердце "закам'яніле". Тож, дівчата, сердце нашому Дмитру більше ніхто не розіб'є. 

Але перш ніж вирушити в дорогу, як справжнісінький болівієць, Дмитро Комаров спробує коку – наркотичне листя, яке вважається священним у цій дивовижній країні.

Дивіться "Світ навиворіт. Болівія" – сьомий сезон шоу – сьогодні, 8 вересня, о 22.00 на телеканалі 1+1.

Новини по темі