Борис Джонсон написав емоційний лист дітям України: "Я не можу придумати кращого прикладу для наслідування"

Борис Джонсон написав емоційний лист дітям України
Getty Images

Британський прем'єр-міністр Борис Джонсон написав листа українським дітям.

Поділитися:

Британський прем'єр-міністр Борис Джонсон написав листа дітям з УкраїниВін підкреслив, що вірить у перемогу України та сказав, що вони не самі у такий важкий час. Джонсон подякував маленьким українцям за те, що своїм прикладом роблять увесь світ сміливішим.

"Багато хто з вас бачили або пережили те, свідком чого не повинна бути жодна дитина. Проте щодня українські діти вчать усіх нас тому, що означає бути сильним і гідним, високо тримати голову навіть у найважчі часи. Я не можу придумати кращого прикладу для наслідування для дітей та дорослих у всьому світі», — написав він.

Прем'єр-міністр попросив дітей пишатися своєю країною, своїми батьками, своїми сім'ями, своїми солдатами та «найбільше» собою та пообіцяв подвоїти зусилля допомоги.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boris Johnson (@borisjohnsonuk)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Образ британського прем'єр-міністра Бориса Джонсона: яким політик був у дитинстві, що символізують його яскраві краватки та як він ставиться до своєї зачіски

Найголовніше із листа британського прем’єр-міністра:

  • Після вторгнення багато хто з вас був змушений покинути свої будинки
  • Багато з вас бачили або пережили те, свідком чого не повинна бути жодна дитина
  • Кожного дня українські діти вчать усіх нас тому, що означає бути сильним і гідним, високо тримати голову навіть у найважчі часи
  • Я не можу придумати кращого прикладу для наслідування для дітей і дорослих у всьому світі
  • Я всім серцем сподіваюся, що незабаром ви зможете повернутися в свої будинки, в свої школи, в свої сім'ї. 

Також у листі Борис Джонсон запевнив: що б не сталося, скільки б часу це не зайняло, у Великобританії ніколи не забудуть українських дітей і завжди будуть пишатися тим, що можуть назвати їх своїми друзями.

лист Джонсона

лист Джонсона

 

Новини по темі