Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон на офіційних заходах завжди з українським прапором на грудях (фото)

Британський прем'єр Борис Джонсон на всіх офіційних заходах з'являється з українським прапором на грудях (фото)
Getty Images

Британський прем'єр Борис Джонсон не втомлюється підтримувати Україну: на всіх офіційних заходах з'являється з українським прапором на грудях.

Поділитися:

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон, відомий своїми проукраїнськими поглядами, продовжує демонструвати підтримку Україні у війні з росією на світовій арені. Так посадовець з'являється на всіх офіційних заходах з українським прапором на грудях, розташованих поруч з британським прапором. Наприклад, з такою символікою Борис Джонсон відвідав вчора службу у Вестмінстерському абатстві на честь Дня Співдружності, на якій були присутні члени Британської королівської родини.

Борис ДжонсонФОТО: Getty Images

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британська королівська родина підтримала Україну: принц Вільям та Кейт Міддлтон відвідали Український культурний центр, що допомагає біженцям

Так само зі значками українського та британського прапорів на грудях Борис Джонсон днями відвідав верф Cammell Laird у Мерсісайді. А вже 25 лютого, на другий день після початку російського вторгнення в Україну, над офіційною резиденцією Бориса Джонсона на Даунінг-стріт у Лондоні замайорів український прапор поруч з прапором Великої Британії на знак підтримки нашої країни у боротьбі з агресором.

Прапор України над резиденцією британського прем'єраФОТО: twitter/UK Prime Minister

Пост у своєму Твіттері з цим фото Борис Джонсон підписав так:

"Державний прапор України майорить над Даунінг-стріт. Сполучене Королівство працюватиме стільки, скільки буде потрібно, щоб забезпечити відновлення суверенітету та незалежності України".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Премія BAFTA та єдність знаменитостей світу: підтримка — Україні, зневага та осуд — росії

А як перший пост у офіційному Твіттері прем'єра Великої Британії закріплене фото:

Україна Велика БританіяФОТО: twitter/UK Prime Minister

Дякуємо за підтримку уряду Великої Британії та Борису Джонсону зокрема. Віримо, що завдяки консолідованій підтримці цивілізованого світу та нашій стійкості ми переможемо у боротьбі з російськими загарбниками.

Новини по темі