Борис Джонсон пішов у відставку: як зміниться підтримка України з боку Великої Британії (цитата)

Борис Джонсон пішов у відставку: як зміниться підтримка України (цитата)
Instagram/borisjohnsonuk

Борис Джонсон пообіцяв, що уряд Великої Британії підтримуватиме Україну і після його відставки.

Поділитися:

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон пообіцяв, що британський уряд підтримуватиме Україну і після його відставки. Про це він оголосив, заявляючи про свою відставку з поста лідера Консервативної партії та посади прем'єр-міністра Великої Британії.

Борис Джонсон пообіцяв, що британський уряд підтримуватиме Україну:

"Я знаю, що ми у Британії продовжимо підтримувати вашу боротьбу за свободу стільки, скільки це потрібно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Борис Джонсон читає українською: Прем’єр-міністр Великої Британії під час візиту до Києва прочитав листа 6-річного Іллі мовою оригіналу

Очільник уряду залишає крісло через втрату довіри серед міністрів та чиновників. Незважаючи на відставку, політик закликав Британію стати лідером у Європі за рівнем підтримки України. Також він повідомив, що виконуватиме обов'язки голови партії та уряду, доки не буде обрано нового.

«Бути лідером – називати російське зло злом і брати на себе відповідальність у найважчі часи. Бути лідером – першим прибути до Києва, незважаючи на ракетні обстріли. Спасибі, Борисе Джонсоне, за те, що усвідомили загрозу радіочастотного монстра і завжди були в авангарді підтримки України», – так прокоментував звільнення Бориса Джонсона з посади прем'єр-міністра Великобританії радник голови ОП Подоляк.

Борис Джонсон від початку повномасштабного вторгнення росії активно підтримує Україну і встиг двічі відвідати Україну з моменту початку війни.

Новини по темі