Борис Джонсон читає українською: Прем’єр-міністр Великої Британії під час візиту до Києва прочитав листа 6-річного Іллі мовою оригіналу

Борис Джонсон показав, що вміє читати українською мовою
Facebook Укрзалізниця

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон прочитав листа 6-річного Іллі з Маріуполя, написаний українською мовою.

Поділитися:

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон вчоора, 17 червня, вже вдруге відвідав Україну з початку повномасштабної війни росії проти нашої держави. Він зустрівся з Президентом України Володимиром Зеленським, а також відвідав виставку «Рятуючи майбутнє», присвячену евакуації українських дітей Укрзалізницею під час війни. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон на офіційних заходах завжди з українським прапором на грудях (фото)

Під час відвідин Борисом Джонсоном виставки залізничники передали йому лист-відповідь на травневий лист британського Прем'єра до всіх українських дітей. Це лист 6-річного Іллі з Маріуполя, написаний українською і перекладений для пана Джонсона англійскою мовою.

Борис ДжонсонФОТО: Facebook Укрзалізниця

Проте як виявилося, переклад Борису Джонсону не знадобився. Адже британський Прем'єр-міністр вміє читати українською мовою. Ще одна неймовірна деталь про великого друга України, який від початку війни послідовно і неухильно підтримує нашу державу у боротьбі проти російського агресора.

Дивіться відео "Сніданку з 1+1" про київський десерт, присвячений Борису Джонсону:

Новини по темі