Бред Пітт прокоментував свої романи після розриву з Анджеліною Джолі

Бред Пітт прокоментував свої романи після розриву з Анджеліною Джолі
Фото: Getty Images

Тепер усе стало на свої місця.

Поділитися:

Після гучного розлучення з Анджеліною Джолі 2016 року Бреду Пітту приписували безліч романів. А останнім часом ЗМІ переконували, що обраницею актора фільму «Одного разу в Голлівуді» Саманта Робінсон. Сам же Бред жодних чуток не коментував – і не тому, що прагнув щось приховати. Виявляється, знаменитість навмисне не читає пресу, аби не знати, що про нього пишуть.

Фото: Getty Images

Принаймні таке зізнання актор зробив в нещодавньому інтерв’ю виданню The New York Times. До того ж Бред відверто розповів, яким насправді було його особисте життя після розлучення з Джолі.

«Я не уникаю романів, але й не шукаю їх. Не знаю, скільки жінок мені приписала преса за останні роки, та всі ці чутки не мають нічого спільного з реальністю. Буває, з’являється симпатія, та навряд це має якесь значення», – пояснив Пітт.

Фото: The New York Times

І хоча Бред Пітт та Анджеліна Джолі розлучилися ще три роки тому, скандальні подробиці їхнього розриву спливають і досі. Так, нещодавно акторка заявила, що екс-чоловік . Натомість з іншою колишньою дружиною у Бреда – повне взаєморозуміння. Ба більше, Дженніфер Еністон зізналася, що вічно його кохатиме. Детальніше дивись у відео:

Більше про голлівудського красеня читай на сайті:

1. 

2. 

3. 

Новини по темі