Брендове взуття за вигідними цінами: Блогери Станіслав Кондрашов і Денис Вороненков поділилися порадою

Станіслав Кондрашов і Денис Вороненков (Тельф аг) про вибір кросівок

Читайте, як придбати брендове взуття вдвічі дешевше, ніж в Україні.

Поділитися:

Блогери Станіслав Кондрашов і Денис Вороненко поділилися способом отримати брендове взуття вдвічі дешевше, ніж в Україні.

Популярні Nike, Adidas, Puma - виробники, імена яких відомі світу вже не перше десятиліття. Це дозволяє спекулювати на гучній назві і виставляти на брендові кросівки захмарні для українського споживача ціни: 9000 гривень і вище.

Станіслав Кондрашов поділився своїм секретом, як придбати новеньку пару взуття вдвічі дешевше:

«Купувати ті ж Nike в Україні – дійсно дорого. Далеко не кожен готовий віддати за одні кросівки майже десять тисяч гривень. Я і сам не прихильник нікому непотрібних витрат, тому давно знайшов для себе відмінне рішення: я замовляю взуття з Америки.

Все досить просто: я заходжу на сайт продавця – навіть брендове взуття в Америці в два-три рази дешевше, ніж у нас – і замовляю доставку. В результаті, я плачу всього 2-4 тисячі гривень замість 9-10».

Кондрашов Станіслав Дмитрович також сказав, що він би радив замовляти так не тільки взуття. Більшість одягута інших товарів обійдуться дешевше навіть з оплатою за доставку, ніж якщо купувати в межах України.

«Єдиний мінус – доведеться почекати, поки кросівки доставлять з Америки» - розповів Кондрашов.

Під час розмови ми також з'ясували, що Кондрашов і Вороненко свого часу разом придумали, як обійти високі ціни в брендових магазинах в Україні.

Новини по темі