Будинок Барбі: Найбагатша дівчина планети приголомшила інтер’єром свого маєтку

21-річна найбагатша зірка світу показала свій будинок (приголомшливі фото)
Фото: Flaunt Magazine, Brendan Forbes

21-річна світська левиця Кайлі Дженнер купається в гламурі.

Поділитися:

У 17 років модель і телезірка Кайлі Дженнер очолювала список найвпливовіших підлітків, а в 20 стала найбагатшою жінкою світу за версією Forbes.

Статки світської левиці від власного бренду косметики та рекламних контрактів становлять 900 мільйонів доларів. Крім того, Кайлі заробляє за рахунок свого популярного блогу в Instagram.

На що витрачає гроші, 21-річна селебріті розповіла журналу Architectural Digest. Кайлі Дженнер погодилася на фотосесію власного розкішного будинку, а також охоче відповіла на запитання журналістів щодо того, як створювався приголомшливий інтер’єр.

Маєток в Лос-Анджелесі з неймовірною кількістю рожевих акцентів, гламурною атмосферою і нескінченними гардеробними на перший погляд нагадує будинок Барбі. Та насправді дизайнерський задум набагато глибший і поєднує різні напрямки в оформленні інтер’єру. Про це розповів Мартін Лоуренс, якому Кайлі Дженнер довірила внутрішнє планування будинку.

«Я сказала Мартіну, що хочу свіжу, веселу атмосферу, яка би відповідала моїм відчуттям. Колір був необхідний. Я люблю рожевий і я дуже хотіла його! Мої шафи та гламурна кімната були дуже важливими для мене, навіть розміри кожного ящика, тому що вони підходять для моїх конкретних продуктів та одягу. Я проводжу багато часу в цих кімнатах, тому ми повинні були переконатись, що вони ідеальні», – розповіла виданню Кайлі Дженнер.

Стіни в деяких кімнатах прикрашають нагороди та журнальні обкладинки з обличчям Кайлі. Зірка зізналась: такий елемент — обов’язковий. Усе це її дуже надихає та нагадує про те, чого вона досягла.  

Фото: Architectural Digest

Нагадаємо, торік Кайлі Дженнер вперше стала мамою. Зірка народила доньку Стормі від свого чоловіка репера Тревіса Скотта. 

Новини по темі