"Ця перемога цілком і повністю присвячується Збройним силам України", — Тімур Мірошниченко прокоментував перемогу Kalush Orchestra у "Євробаченні-2022"

Тімур Мірошниченко прокоментував перемогу Kalush Orchestra у "Євробаченні-2022"
Єлизавета Серватинська/Суспільне

Постійний коментатор подякував захисникам, гурту, іншим учасникам та організаторам "Євробачення".

Поділитися:

Незмінний коментатор "Євробачення" та ведучий 1+1 Тімур Мірошниченко прокоментував перемогу Kalush Orchestra на міжнародному пісенному конкурсі. Він зазначив, що ця перемога цілком і повністю присвячується Збройним Силам України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучий 1+1 Тімур Мірошниченко розплакався, коментуючи перемогу гурту Kalush Orchestra на Євробаченні 2022

Тімур Мірошниченко подякував Збройним Силам:

Завдяки вам і всупереч усьому ми змогли поїхати до Турина. Завдяки вам більшість українців змогли дивитися «Євробачення» в відносно спокійних умовах. Завдяки вам усі ми, українці, втомлені, але не зломлені, розкидані по світу, розлучені війною, але єдині як ніколи, одне з одним і з усім світом, радіємо перемозі. Поки що на «Євробаченні».

А також він висловив вдячність представникам України Kalush Orchestra, які виразили свої стійкість і цілеспрямованість, правильну впертість і сміливість:

Сьогодні ви уособили в собі кожного українця. Це неоціненно!

 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Після перемоги України над росією буде дуже багато охочих відвідати нашу країну", — Тімур Мірошниченко про готовність України приймати "Євробачення" у разі перемоги Kalush Orchestra

Крім цього, коментатор зазначив, що це випробування було складним, але ми пройшли його разом. Тімур вдячний артистам, які підтримали Україну, а також організаторам "Євробачення", які не зрадили цінностям шоу та здорового глузду.

Це спільна перемога об’єднаної Європи. Це перемога сміливих людей. Це перемога небайдужості, — пише Тімур.

Нагадаємо, що Kalush Orchestra співали пісню "Stefania" і отримали перемогу із загальною сумою 631 бал. Цьогоріч Тімур Мірошниченко коментував шоу з бомбосховища.

тг канал

Новини по темі