Ведучий 1+1 Тімур Мірошниченко розплакався, коментуючи перемогу гурту Kalush Orchestra на Євробаченні 2022

Ведучий 1+1 Тімур Мірошниченко розплакався, коментуючи перемогу гурту Kalush Orchestra на Євробаченні 2022
Єлизавета Серватинська /Суспільне

Ведучий порадив слухачам теж не стримувати свої емоції у цей такий важливий момент для українців.

Поділитися:

В Турині відбувся фінал міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення 2022". Перемогу здобув український гурт Kalush Orchestra, який виступав з піснею "Stefania".

Коментував виступи учасників, як завжди, Тімур Мірошниченко, ведучий 1+1. Напруга була шаленою, оскільки після голосування жюрі гурт посів четверту сходинку, що різко контрастувало з прогнозами букмерів на перемогу України. І голосування глядачів таки підтвердили очікування мільйонів — Україна втретє стала переможницею шоу. 

Коментуючи цей момент тріумфу, Тімур Мірошниченко не стримував емоцій:

"Ми перемагаємо на музичному фронті - переможемо і на "тому самому" фронті. Збройні сили України, ця перемога для вас, для кожного, хто сьогодні боронить нашу країну. Україна! Як же це важливо зараз для нас друзі! Не стримуйте емоції: хочете плакати, плачте, хочете стрибати – стрибайте! Ось цей момент".

Після виступу у фіналі гурт зі сцени "Євробачення 2022" закликав врятувати українських захисників із "Азовсталі" та врятувати Маріуполь. Цей надзвичайно важливий месидж для нашої країни відразу різко підвищив запити "Азовсталь" та "Маріуполь" у пошукових системах. Організатори розглянули це звернення на предмет порушення правил конкурсу і зробили заяву, що дискваліфікації не буде, оскільки месидж має більше гуманітарну, аніж політичну складову.

Отже, у наступному році конкурс "Євробачення 2022" прийматиме Україну. Напередодні фіналу Тімур Мірошниченко дав інтерв'ю про те, чи готова Україна проводити "Євробачення 2023"

Новини по темі