«Чарівник великого міста»: 1+1 готує для своїх глядачів магічну прем’єру серіалу

 1+1 готує магічну прем’єру серіалу Чарівник великого міста

Телеканал 1+1 та «IQ продакшн» розпочали зйомки комедійного детективу «Чарівник великого міста».

Поділитися:

У новій історії глядачі будуть спостерігати за пригодами трьох друзів, які вдають із себе псевдо-магів. Та через цей обман доля зіграє з ними злий жарт – одного дня їм доведеться створити диво по-справжньому. У серіалі знімаються улюблені українські актори: Ксенія Мішина, Сергій Журавльов, Костянтин Войтенко, Андрій Ісаєнко та Наталка Денисенко.

Чарівник великого міста фото

За сюжетом, троє друзів – Макс Бойко, Вітя Мельник та Даня Ковальчук  реалізовують прибуткову, але не зовсім легальну бізнес-ідею. Макс вдає з себе екстрасенса на ім’я Миролюб, а Мельник з Ковальчуком збирають інформацію про клієнтів. Таким чином вони розшукують зниклих людей, повертають невірних чоловіків у родину, допомагають притягнути удачу, тощо. Та  одного дня на Миролюба починає «полювання» журналістка Еля, яка спеціалізується на викритті псевдо-магів.  Друзі розробляють план, як відвернути від себе увагу журналістки, але чи спрацює він? Адже для цього Миролюбу доведеться  створити справжнє диво. До чого приведуть фантастичні пригоди друзів, глядачі 1+1 дізнаються вже незабаром.

Чарівник великого міста серіал

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Відчуваю полегшення», – Костянтин Войтенко прокоментував третє місце у фіналі шоу «Танці зі зірками» (ЕКСКЛЮЗИВ)

«Необов’язково вірити в магів чи екстрасенсів для того, щоб у вашому житті сталося щось по-справжньому неймовірне. У світі завжди є місце для дива, і наші герої це доводять. Бажання створити диво для близьких – це те, що робить наше життя прекрасним вже сьогодні, для цього потрібне лише прагнення та трішки натхнення», –сказав режисер-постановник проекту Мирослав Латик.

Чарівник великого міста серіал фото

Над виробництвом телепродукту працює «IQ продакшн»  на замовлення 1+1.

У комедійному детективі  ролі  виконають популярні актори: Ксенія Мішина, Сергій Журавльов, Костянтин Войтенко, Андрій Ісаєнко та Наталка Денисенко. Глядачі також побачать у серіалі акторів: Дмитра Вівчарюка, Дмитра Усова та Христину Федорак.

Чарівник великого міста серіал

Генеральний продюсер телеканалу 1+1 – Максим Кривицький. Продюсери – Олена Єремєєва, Дарина Жукова та Надія Пермінова. Продюсери  «IQ продакшн»  –– Оксана Іванюк, Віктор Медведський, Сергій Атрощенко. Режисер-постановник – Мирослав Латик. Оператор-постановник –В’ячеслав Раковський.

Чарівник великого міста серіал

Слідкуйте за новинами 1+1 та дізнавайтеся більше подробиць про комедійний детектив «Чарівник великого міста».

Новини по темі