Костянтин Войтенко після супефіналу "Танці з зірками": "Не розумію, як далі жити без репетицій, тренувань, без Рокси"

Танці з зірками
Актор Костянтин Войтенко розповів, за чим сумуватиме після "Танців з зірками"

Актор Костянтин Войтенко про свої найцінніші спогади проєкту.

Поділитися:

Актор Костянтин Войтенко поділився своїми найкращими спогадами з "Танців з зірками", а також розповів, без чого після шоу не уявляє свого життя. До речі, вже відомо ім'я переможця проєкту. Аби дізнатись, хто це, натисніть на посилання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Відчуваю полегшення», – Костянтин Войтенко прокоментував третє місце у фіналі шоу «Танці зі зірками» (ЕКСКЛЮЗИВ)

Костянтин зізнався, що він дуже звик до такого інтенсивного життя, яке було у нього під час шоу "Танці з зірками":

Не розумію, як далі жити без репетицій, тренувань, без Рокси. Хоча у нас з нею є ідеї про всілякі колаборації. Я буду сумувати за цим неймовірно драйвовим потоком енергії. Тут багато творчості, багато емоцій. Цього буде не вистачати. Так, "Танці з зірками" були складними. Але те, що ми взяли з цього шоу, неоціненне.

Костя також зізнався, що доведеться шукати заміну цьому в інших творчих проєктах, а поки що планує на бокс: виявляється, його партнерка, Рокса, вже боксувала, тож, можливо, пара зустрінеться після паркету вже на ринзі.

Войтенко Маланчук

Роксоляна Маланчук, згадуючи проєкт, розповідає, що тут у неї теж було абсолютно інше життя, яке важко порівняти з минулим:

Я тут знаходилась в чужому просторі: нове місто, нове життя. Я була повністю включена в танці та в роботу тут, відкинула все, що було. У мене відбулася кардинальна зміна того, що було на те, що є зараз. 

войтенко маланчук

На шоу "Танці з зірками" Костянтин та Роксоляна здружилися з Антоном Нестерко (партнер Джамали в цьому сезоні — прим. авт.). Як зазначила пара, він нереально крутий танцівник та людина: 

Роксоляна називає його космосом. З ним круто спілкуватися, працювати, танцювати. На нього круто просто дивитися!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Костянтин Войтенко у суперфіналі «Танців з зірками»: про стосунки з дружиною, перемогу над комплексами, зношене взуття та подерті штани

Костянтин Войтенко відзначив, що найприємніші спогади за весь сезон "Танців з зірками" пов'язані із Роксою:

Кожного разу, коли я їхав на репетицію до Рокси, яким би я не був після зйомок знервований, втомлений, я їхав з відчуттям, що "зараз буде клас". Коли ми починали репетиції, я літав. Розумів, що я займаюсь улюбленою справою тут і зараз. Всі тренування з Роксою – найприємніший спогад. 

Дивіться відео з бекстейджу, аби дізнатись більше подробиць: 

Новини по темі