Тренери "Голосу країни-12" DOROFEEVA і Потап та інші проєкти MOЗGI GROUP залучають свою YouTube-аудиторію до допомоги українцям під час війни

Тренери "Голосу країни" DOROFEEVA і Потап залучають свою YouTube-аудиторію допомагати українцям

Частина коштів від перегляду на YouTube кліпів DOROFEEVA, ПТП та інших проєктів MOЗGI GROUP піде на гуманітарну допомогу українцям

Поділитися:

Тренери "Голосу країни" DOROFEEVA та Потап долучилися до ініціативи BE BRAVE AND SING FOR UKRAINE, покликаної допомагати українцям, постраждалим в результаті війни. Також до цієї ініціативи долучилися й артисти інших проєктів MO3GI GROUP. Передбачається, що частина коштів з монетизації їхнього YouTube-контенту буде перераховуватися до благодійного фонду Soborna Ukraine для фінансування гуманітарної допомоги українцям.

Благочинність

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Головний ресурс України – це люди», – у «Сніданку з 1+1» DOROFEEVA розповіла про свою участь у культурному фронті нашої держави

У заяві MO3GI GROUP сказано:

"Зараз кожен воює на своєму фронті, допомагаючи Україні та наближаючи її до перемоги. Українські артисти своїми голосами привертають увагу всього світу до війни в рідній країні, збирають гуманітарну допомогу, зустрічаються з переселенцями та виступають на благодійних заходах. Ми вирішили залучити нашу онлайн-аудиторію до допомоги Україні та перетворити перегляди на кошти, необхідні на гуманітарну допомогу українцям, які постраждали під час війни".

Зазначається, що частину коштів з рекламних надходжень від переглядів кліпів виконавців DOROFEEVA, ПТП, MOЗGI, Michelle Andrade та “Время и Стекло” будуть перераховуватися до благодійного фонду Soborna Ukraine, що було створено з метою запобігання гуманітарній катастрофі в Україні. На обкладинці кожного відео вказаних артистів буде розміщено позначку, що закликатиме дивитися кліп і допомагати таким чином українцям.

Додо

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футболку Кузьми Скрябіна продали на аукціоні за 255 тисяч гривень: гроші підуть на ЗСУ та на закупівлю ліків

CEO MOЗGI GROUP Ірина Горова зауважила:

"Зараз ми бачимо нашу місію в підтримці та популяризації української музики та культури. Ми створили цю ініціативу, щоб показати, що музика під час війни не тільки підтримує бойовий дух та настрій, але й може бути важливим інструментом допомоги країні. Ми скооперувалися з фондом Soborna Ukraine, адже довіряємо його засновникам – найпотужнішій бізнес-спільноті CEO Club Ukraine, до членів якого я належу вже декілька років. Сподіваюся, що до цього важливого починання приєднається шоубізнесова спільнота та колеги-артисти, й разом ми ще голосніше BE BRAVE AND SING FOR UKRAINE".

Мозги

В описі під кожним відео будуть вказані всі деталі благодійної ініціативи і адреса сторінки благодійного фонду Soborna Ukraine, щоб кожен міг відстежити, куди йдуть гроші, а також зробити приватну пожертву. Новинами про зібрані та перераховані кошти обіцяють поділитися наприкінці кварталу.

ПТП

Дивіться, як тренер "Голосу країни" DOROFEEVA у "Сніданку з 1+1" розповіла про допомогу Україні та творчість під час війни:

Новини по темі