DOROFEEVA та Дантес розірвали стосунки: "Ми дуже любимо одне одного, але тепер по-іншому"

DOROFEEVA та Дантес оголосили про розірвання стосунків
Instagram/nadyadorofeeva

Надія Дорофєєва оголосила про розставання з чоловіком.

Поділитися:

Українська digital-сенсація, тренерка проєкту "Голос країни" DOROFEEVA та її чоловік, співак Володимир Дантес оголосили про розірвання стосунків. Зірки виклали абсолютно ідентичні пости на своїх сторінках в соціальній мережі Instagram:

"Ніколи не буде слушного часу. Ця історія розпочалася 5 серпня 2011 року у поїзді. Двоє молодих людей, у яких все ще попереду, зустрілися і полюбили один одного з першої секунди. До початку лютого 2022 року вони дуже багато досягли. Стали найкрасивішою парою шоу-бізнесу, їхні стосунки стали прикладом для багатьох. Ця пара стала найріднішими людьми один одному і найближчими друзями. Такими вони залишаються. Єдине ... вони просто тепер не разом. Багато хто скаже: «Неєєєт! Ми не хочемо цього! На що ми відповімо: «Ну чого ви повісили носа?) Ми ж не ваші іграшки) Ми не зникаємо з життя один одного»

Ми дуже любимо одне одного, але тепер по-іншому. Неможливо передати словами, що ми відчуваємо. Ми виросли разом і стали тим, ким є, підставляючи плече допомоги в найважчі моменти. Ми молоді, талановиті, гарні та вільні. Кожен у своїй свободі. 

Ніколи не буде слушного часу сказати про це, тому ми говоримо зараз. Можливо це якось відверне вас і розбавить стрічку новин. 

З відкритим серцем! З любов'ю до один одного, Ваші Надя та Вова.

PS. Дантесиків і Додошат не чекайте)"

Надя Дорофєєва та Дантес були разом 10 років, 6 з них —  у офіційному шлюбі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я пообіцяла собі бути сміливішою", — Надя Дорофєєва зробила собі нове тату (фото та значення)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DOROFEEVA (@nadyadorofeeva)

Дивіться сюжет про одну з найгарніших пар українського шоубізу:

Новини по темі