DOROFEEVA відвідала українських дітей-біженців в Польщі (фото, відео)

DOROFEEVA відвідала маленьких українських біженців в Польщі (фото, відео)
Instagram/nadyadorofeeva

Тренерка "Голосу країни" DOROFEEVA відвідала центр з українськими дітьми-біженцями у Варшаві.

Поділитися:

Сьогодні, 12 квітня, у Варшаві відбудеться благодійний матч на підтримку України  Match for peace #StopWarInUkraine між командами «Легія» з Польщі та українським «Динамо». Транслюватиме подію польський телеканал TVP, українські мовники 2+2, 1+1 International, Динамо Київ TV, платформи онлайн-телебачення 1+1 Video, Київстар ТБ, YouTube-канали FootballHub, «Динамо», ТСН та УНІАН. На цій події виступить співачка DOROFEEVA та ще ряд українських зірок. Напередодні матчу Надя Дорофєєва відвідала центр з українськими дітьми-біженцями у Варшаві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Головний ресурс України – це люди», – у «Сніданку з 1+1» DOROFEEVA розповіла про свою участь у культурному фронті нашої держави

В своєму Instagram Надя розмістила фото і відео з цих відвідин та підписала їх такими словами:

"Війна змусила багатьох дорослих та маленьких українців залишити рідну країну. Сьогодні ми завітали до наших біженців у Варшаві. Була вражена тим, як тепло тут приймають: годують, надають одяг, іграшки…Але, звісно, це ніколи не замінить дім! Найсміливіші та найнезламніші українці, я вас люблю!💛💙 І як хочеться, щоб ми всі скоріше повернулися додому!"

Фото і відео з цього візиту можна переглянути тут:

Надя Дорофєєва наразі знаходиться в Європі. Як і багато інших артистів нашої країни, вона виступає на благодійних концертах і заходах, організованих для збору коштів на підтримку України та українського народу у боротьбі з російською агресією. Зокрема DOROFEEVA, а також Тіна Кароль, Юлія Саніна (The Hardkiss) та Катерина Павленко (Go_A) виступлять на Match for peace #StopWarInUkraine. Також на глядачів чекатиме справжній перфоманс, до якого будуть залучені і гості стадіону — українські жінки та діти, які через війну змушені були тимчасово залишити свій дім і яких наразі прихистила Польща.

Дорофеева матч

Це буде перший поєдинок з серії благодійних заходів, мета яких — збір коштів на підтримку України. Всі виручені від продажу квитків гроші, а також донати, які надходитимуть упродовж телевізійної трансляції, будуть спрямовані на вирішення найбільших гуманітарних проблем, що виникли через повномасштабну війну рф в Україні. 

DOROFEEVA на цьому матчі заспіває легендарну стрілецьку пісню «Ой у лузі червона калина», яка є символом українського спротиву та героїзму у війні з рф.

Новини по темі