«Головний ресурс України – це люди», – у «Сніданку з 1+1» DOROFEEVA розповіла про свою участь у культурному фронті нашої держави

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Тренерка "Голосу країни" DOROFEEVA розповіла, чим займається в Європі та що першим зробить після війни.

Поділитися:

Тренерка "Голосу країни" DOROFEEVA розповіла у "Сніданку з 1+1", чим наразі займається та яку участь бере у культурному фронті України. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: DOROFEEVA та Дантес розірвали стосунки: "Ми дуже любимо одне одного, але тепер по-іншому"

Надя Дорофєєва наразі знаходиться в Європі. Як і багато інших артистів нашої країни, вона виступає на благодійних концертах і заходах, організованих для збору коштів на підтримку України та українського народу у боротьбі з російською агресією. Про те, що наразі відбувається в українському шоу-бізнесі, Надя говорить:

"У мене є відчуття, що наша країна ще ніколи не була такою об'єднаною. Зараз артисти не конкуренти, зараз ми всі команда".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Відчуваю себе зараз термінатором, який після виступу розпадається на мільйони шматків", — Джамала розповіла, як тяжко їй зараз даються виступи та розлука з родиною (ексклюзив "ЖВЛ")

DOROFEEVA згадує, що прокинулася зранку 24 лютого і усвідомила, що почалася війна. Поруч була найкраща подруга Маша, яка ночувала у Наді вдома. Надя розповідає:

"Саме її я будила зі словами "почалася війна".

Про те, що відбувається нині і як жити далі, співачка ділиться власними думками і спостереженнями:

"Кажуть, що людина пристосовується до всього, але до такого неможливо пристосуватися. І я дуже сподіваюся, що весь світ не зможе звикнути до війни в Україні".

Наступна подія, до виступу на якій вже готується Надя, – благодійний матч на підтримку України. Його мета – збір коштів для нашої країни. 12 квітня о 20:30 (СЕТ, 21:30 за Києвом) на стадіоні Stadion Legii у Варшаві розпочнеться благодійний матч Match for peace #StopWarInUkraine між командами «Легія» з Польщі та українським «Динамо». Транслюватиме подію польський телеканал TVP, українські мовники 2+2, 1+1 International, Динамо Київ TV, платформи онлайн-телебачення 1+1 Video, Київстар ТБ, YouTube-канали FootballHub, «Динамо», ТСН та УНІАН. 

Це буде перший поєдинок з серії благодійних заходів, мета яких — збір коштів на підтримку України. Так, усі виручені від продажу квитків гроші, а також донати, які надходитимуть упродовж телевізійної трансляції, будуть спрямовані на вирішення найбільших гуманітарних проблем, що виникли через повномасштабну війну рф в Україні. Зокрема, фінансовий збір здійснюватиметься на офіційні рахунки в НБУ Міністерства соціальної політики України, а кошти будуть направлені на задоволення продовольчих потреб та облаштування місць розміщення біженців та громадян, які у зв’язку з бойовими діями залишили місце свого проживання, забезпечення їх одягом та взуттям, надання ліків та медичних препаратів; забезпечення населення товарами першої необхідності, надання одноразової грошової допомоги, задоволення інших першочергових потреб життєдіяльності людини тощо. 

Вартість квитків стартує від 30 злотих, придбати квитки можна на сайті за цим посиланням

Окрім футбольного матчу, учасниками події стануть українські артистки, відомі на весь світ, — Тіна Кароль, Юлія Саніна (The Hardkiss), Катерина Павленко (Go_A) та DOROFEEVA. Також на глядачів чекатиме справжній перфоманс, до якого будуть залучені і гості стадіону — українські жінки та діти, які через війну змушені були тимчасово залишити свій дім і яких наразі прихистила Польща.

Дорофєєва

DOROFEEVA на цьому матчі заспіває легендарну стрілецьку пісню «Ой у лузі червона калина», яка є символом українського спротиву та героїзму у війні з рф.

У "Сніданку з 1+1" Надя розповіла і про прем'єри нових пісень, які вона готує. Співачка розказує:

"В мене вже є пісня. Наступного місяця я хочу її записати і випустити. Вона міжнародна, англійською мовою. А ще скоро має бути мій дует з одним нашим українським співаком, українською мовою, в ній будуть вірші Тараса Шевченка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син Джона Леннона вперше виконав легендарну IMAGINE на підтримку України: раніше казав, що виконати цю пісню його змусить хіба що кінець світу

Про те, що хоче зробити після війни, Надя Дорофєєва розповідає:

"Я дуже хочу додому. І хочу всіх обіймати. У нас неймовірні люди, головний ресурс України – це люди".

Новини по темі