Цей трек у виконанні Лани дель Рей занурить тебе в атмосферу фільму жахів (відео)

Трек у виконанні Лани дель Рей занурить тебе в атмосферу фільму жахів (відео) | Новини кіно | 1+1
Фото: GettyImages

Відчуй «особливу алхімію» Лани в моторошному трейлері.

Поділитися:

Вже завтра, 8 серпня, в український прокат вийде фільм жахів від знаменитого Гільєрмо дель Торо під назвою «Страшні історії для розповіді в темряві». У мережі вже набув популярності трейлер до очікуваної стрічки. У ньому моторошний відеоряд супроводжується легким співом Лани дель Рей – і від такого дисонансу атмосфера хоррору пригнічує ще більше.

Лана переспівала знаменитий сингл шотландського артиста Донована Season Of The Witch. Сам Гільєрмо дель Торо, який став продюсером і сценаристом фільму, так прокоментував вибір голосу для саундтреку:

Я захоплювався музикою Лани довгий час і відчував, що саме вона має заспівати Season Of The Witch для нашого фільму. Я знав, що вона зможе використати свою особливу алхімію.

Дивись лячний трейлер стрічки та почуй магнетичний спів Лани дель Рей:

Зазначимо, що «Страшні історії для розповіді в темряві» – це екранізація оповідань американського письменника Елвіна Шварца, на які його надихнули міські легенди і фольклор. Фільм розкаже про групу дітей, яким доведеться розкрити таємницю низки смертей.

За сценарій та виробництво стрічки взявся знаменитий режисер Гільєрмо дель Торо, відомий глядачам завдяки картинам «Лабіринт фавна», «Багряний пік» і «Форма води». Останній здобув Оскар-2018 в номінації «Найкращий фільм».

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Більше про кіно читай на нашому сайті:

1. 5 головних кінопрем’єр серпня, які не можна пропустити

2. Кіану Рівза не впізнати у новому дивакуватому образі (фото)

3. Які серіали боротимуться за звання найкращих у 2019 році

4. Світ облетіла новина про повернення найстильнішого серіалу ХХІ століття

5. Хто з акторок точно не зіграє у продовженні фільму «Секс і місто»

Новини по темі