Рейчел і Рос знову разом: Дженніфер Еністон і Девід Швіммер сходили на побачення

Актори Дженніфер Еністон і Девід Швіммер зустрічаються
GettyImages

Актори Дженніфер Еністон і Девід Швіммер, які зіграли закоханих Рейчел і Росса в серіалі «Друзі», розповіли про справжні почуття один до одного на знімальному майданчику спецвипуску «Друзі:Возз'єднання».

Поділитися:

Актори всіма улюбленого серіалу «Друзі» Дженніфер Еністон і Девід Швіммер розкрили таємні почуття один до одного під час знімання спецвипуску «Друзі: Возз'єднання». «У першому сезоні я був сильно закоханий в Дженніфер», — відверто зізнався Швіммер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖВлад Яма відзначив 14 років спільного життя з дружиною зворушливим спогадом: "Набирався сміливості місяць, а потім танцювали до ранку"

Швіммер розповів, що на знімальному майданчику вони ніколи не перетинали кордони і ретельно приховували свої почуття, бо тоді один з них перебував у відносинах. Дженніфер Еністон додала, що ці почуття були повністю взаємними. Але актори так і не зважилися тоді на серйозні відносини, а лише направили бурю емоцій у своїх персонажів — Росс і Рейчел.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK до дня народження дружини опублікував зворушливий вірш-привітання: "Ти одна така, і мені так пощастило..."

Інформація про можливі відносини Дженніфер Еністон і Девіда Швіммера викликала бурю емоцій у фанатів серіалу. Вони вважають, що пара обов'язково повинна бути разом і в реальному житті. Підігріло інтерес опубліковане Швіммером фото, на якому вони з Дженніфер пристрасно обіймаються.

Як стало відомо, зараз обидві зірки вільні від відносин. Дженніфер Еністон давно розлучилася зі своїм обранцем Джастіном Теру, а Девід у 2017 році розлучився з дружиною Зої Бакман. Тому зараз їм ніщо не заважає бути разом.

Дженніфер Еністон і Девід Швіммер зустрічаються

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар розказала, як підтримує романтику у шлюбі

Пара вже була помічена за приготуванням вечері в будинку у Дженніфер Еністон, а також за прогулянкою по одному з улюблених виноградників Джен в Санта-Барбарі. І, судячи з фото, між ними «дуже багато хімії».

Новини по темі