Влад Яма відзначив 14 років спільного життя з дружиною зворушливим спогадом: "Набирався сміливості місяць, а потім танцювали до ранку"

Влад Яма розказав, як 14 років тому познайомився з дружиною Ліліаною

Знаменитий хореограф Влад Яма згадав, як познайомився зі своєю дружиною Ліліаною.

Поділитися:

Сьогодні, 9 серпня, Влад Яма святкує разом з дружиною Ліліаною 14 років сумісного життя! Танцівник зрозушливо привітав свою дружину дописом в Instagram:

14 років, як одна мить... Дякую, рідна Ліліана, за кожну хвилину разом! Люблю!

Хореограф згадав, як у 2007 попросив, щоб його познайомили з красунею. Перед тим сміливості набирався місяць, але, познайомившись, пара танцювала до ранку і, за словами Влада, він відразу зрозумів, що все серйозно.

влад яма дружина фото
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖВлад Яма святкує 39! Пристрасть на паркеті та пристрасть в сім'ї: згадуємо найцікавіше

Дружина Влада, Лілія Яма, теж поділилася своїми почуттями до чоловіка зі своїми підписниками, зазначивши, що 14 років пройшли, як один день.

Рівно 14 років тому до мене підвели парубка, познайомили і представили як «Влад Яма». Але на момент знайомства я була не в курсі, що майже вся країна його знає. А у мене просто банально був зламаний телевізор... І 14 років пролетіли як один день ... Скільки всього хорошого, незабутнього було, ️ і скільки ще буде... Далі — більше.

Перші два роки відносин пари були важкими, адже заважали плітки про романи Влада з партнеркою по паркету на «Танцях з зірками». Тоді Влад та Ліля розійшлися. Це були найважчі два місяці розлуки для закоханих: далі хореограф почав боротися за серце коханої. В 2015 році подружжя відсвяткувало весілля, а через рік після цього у Влада та Ліліани народився син Леон.

влад яма син фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖВлад Яма опинився на краю прірви разом з дружиною та сином (моторошне відео з грецьких канікул)

Більше про історію кохання знаменитого подружжя у сюжеті ЖВЛ:

Новини по темі