Ці знаки зодіаку одружаться в першому півріччі 2024: хто це буде

3 знаки зодіаку, які одружаться у 2024 році
Freepik

Які знаки зодіаки справлять весілля на початку 2024 року?

Поділитися:

Астрологи запевняють: новий 2024 рік принесе чимало змін та неочікуваних подій. Які знаки зодіаку одружаться в першій половині 2024 року, розповіла Анжела Перл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Східний гороскоп на 2024 рік: що чекає на кожен знак китайського календаря

Гороскоп на 2024 рік Телець

Юпітер, планета удачі, везіння, подарунків долі, до 26 травня перебуватиме у вашому знаці Тельця. На вас чекають насичені зустрічі та знайомства, велика ймовірність одруження. Ваші мрії здійсняться, а популярність та впливовість виросте. Цей час стане новим періодом у вашому житті та подарує нові можливості.

Повний гороскоп на 2024 рік для Тельця від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на 2024 рік Лев

Юпітер, планета удачі, везіння, подарунків долі, до 26 травня перебуватиме у секторі кар'єри та репутації. Ваш статус покращиться — одружитеся, народите тощо. Отримаєте роботу мрію, ваша популярність виросте. Усі ваші зусилля отримають схвалення та винагороду. Справи стануть масштабнішими, а вплив збільшиться. Ви отримаєте диплом чи сертифікат, який підтвердить вашу майстерність. 

Повний гороскоп на 2024 рік для Лева від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на 2024 рік Діва

Юпітер, планета удачі, везіння, подарунків долі, до 26 травня перебуватиме у вашому 9 домі подорожей. Ймовірна поїздка за кордон, отримання візи або співбесіда на отримання громадянства. Сприятливий час для освіти, іспитів, отримання дипломів. Можливе написання власної книги. Пощастить у юридичних справах. Велика ймовірність одруження та народження дитини.

Повний гороскоп на 2024 рік для Діви від Анжели Перл читайте за посиланням.

Спортивні підсумки року: повернення Світоліної, золото Магучіх, протистояння Ольги Харлан: деталі у "Сніданку з 1+1", який повернеться вже з 8 січня з 6:30 до 9:30 на телеканалі “1+1 Україна”.

Новини по темі