Чим себе розважити, поки чекаєш зустрічі: 4 корисні ідеї

День запізнень: Чим себе розважити, поки чекаєш | Корисні поради | 1+1
Фото: Unsplash

Коли чуже запізнення піде тобі на користь.

Поділитися:

Кожен хоча б раз чекав на людину, яка запізнюється. І це, будьмо чесними, добряче дратує. Та коли попереду прогулянка чи ділова розмова, роздратування – не найкращий твій супутник. Тож варто шукати всіх можливих засобів, аби зберегти душевну рівновагу.

Фото: Unsplash

У День запізнень, який традиційно відзначають 5 вересня, пропонуємо чотири цікаві та корисні заняття, які відволічуть тебе, поки на когось чекаєш.

Наведи лад в електронних пристроях

Якщо при собі є телефон, планшет чи ноутбук (потрібне підкресли) з вільним Інтернетом, то знайти собі заняття зможе кожен. А що як електронний девайс є, а доступу до мережі, як і цікавих ігор чи книжок, на ньому немає? У такому разі пропонуємо провести повну ревізію всього, що назбиралося там, поки твої знайомі приходили на зустріч вчасно. Тож уважно проглянь фото, файли та контакти й видали все, що застаріло та лише заважає. Зазвичай витрачати час на таке заняття шкода, тож 20 хвилин незапланованого очікування – ідеальна нагода для електронного генерального прибирання.

Склади меню на кілька днів

Сучасний світ постійно поспішає. Після напруженого робочого дня ми біжимо додому, аби швидше лягти у ліжко і подивитися епізод улюбленого серіалу. А на приготування їжі ні часу, ні сил вже не лишається. Тим паче, попередній досвід у супермаркеті довів – за 20 хвилин із важким кошиком у руках щось креативніше від сосисок із кетчупом вигадати складно. Та насправді річ у відсутності продуманого плану дій. Тож, поки твого знайомого поглинув монстр на ім’я «міст/дорогу/станцію закрито на ремонт», діставай смартфон і вигадуй прості рецепти на найближчі кілька днів. 

Зроби вправи для мозку

Ми навіть не помічаємо, як кожен наш день стає схожим на попередній. Тож оком не встигаємо змигнути, як до буденних справ додаються втома та виснаження. А все через відсутність бодай якоїсь новизни. Та, на щастя, існує безліч простих, але цікавих інтелектуальних «тренажерів», які допоможуть твоєму мозку розвантажитися. Одна з таких вправ – подумки читати слова задом наперед. Головне – не шахраювати! Почни з коротких слів, як то «кіт» чи «рис», і поступово переходь до довших. Не використовуй жодних візуальних помічників – лише ти й просторове мислення! Усього 15 хвилин таких розваг, і незчуєшся, як втома та роздратування облишать тебе. Та й час очікування мине непомітно. 

Пройди цікавий тест

Майже на кожній вечірці ми бачимо людину, яка вражає дивами ерудиції. «Столиця Шрі-Ланки? – Дитяче питання! У якому році людина торкнулася поверхні Місяця? – Це ж знає навіть першокласник!». А тепер і в тебе з’явилася нагода стати таким розумником. Усе, що потрібно, – це знайти в Інтернеті цікаві тести на ерудицію. Не засмучуйся, якщо спочатку часто помилятимешся – просто уважно запам’ятовуй усі нові факти. Так, вже зовсім скоро вражені погляди будуть прикуті до тебе. А все завдяки тому, що твій товариш забув вимкнути праску чи ненароком замкнув кота на балконі.

А в разі, якщо ти хочеш просто розслабитися – проходь цікаві тести на сайті 1plus1.ua.

Джерело гіфок: giphy.com

Якщо жодне із запропонованих занять не припало тобі до душі, просто завжди бери із собою пляшку мильних бульбашок. Тоді ти зможеш не лише врізнобарвити своє очікування, а ще й покращиш настрій усім навколо.

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Більше цікавих матеріалів читай тут:

1. Що станеться з організмом, якщо пити під час їжі

2. 5 ознак того, що парфуми вам не підходять

3. Хочеш худнути швидше? Спробуй інтервальні тренування

4. Солодких снів: 5 продуктів, які врятують тебе від безсоння

Новини по темі