Цього літа носимо сукню з принтом, як у Кейт Міддлтон

Кейт Міддлтон показала сукню, якої не вистачає в твоєму гардеробі (ФОТО) | Зірковий стиль | 1+1
GettyImages

Герцогиня Кембриджська обрала вдалий образ для пікніка. 

Поділитися:

Наприкінці травня Кейт Міддлтон похизувалася розкішним садом, який був створений за її проектом до щорічної виставки Chelsea Flower Show. Після завершення експозиції куточок дикої природи став частиною палацово-паркового ансамблю Хемптон-корт у Лондоні. 

Крім того, ландшафтні дизайнери збільшили територію саду і додали до нього простір для ігор на свіжому повітрі. Тепер наймолодші відвідувачі можуть весело і з користю проводити час серед квітів та дерев, бавитися біля ставка і спостерігати за бджолами. 

Вчора оновлений парк Кейт Міддлтон зустрів перших гостей. Герцогиня запросила на пікнік дітей, якими опікуються благодійні організації під її керівництвом. Для зустрічі з юними дослідниками дикої природи Кетрін обрала стильну шовкову сукню темно-зеленого кольору з цікавим принтом. 

Таке вбрання цього літа варто спробувати усім, хто боїться експериментувати з візерунками на одязі. Попри свою симетричність, принт поєднує два трендових малюнки — клітинку і квіти. 

Кейт завершила свій образ босоніжками на солом’яній танкетці, в яких з’являлась на публіці минулого тижня. Також герцогиня вдягнула доволі масивні сережки. 

Нагадаємо, що під час першої презентації свого парку Міддлтон покаталась на гойдалці. Світлини, які вдалося зробити фотографам, зірвали мережу: 

Більше новин про Кейт Міддлтон:

1. Схожа на Мері Поппінс: Кейт Міддлтон приміряла казкову сукню

2. Кейт Міддлтон підкорила серця своїм новим вишуканим образом (фото)

3. Кейт Міддлтон підкреслила струнку талію та відкрила тендітні плечі в елегантній сукні

4. Ніжна троянда: Кейт Міддлтон захопила образом на святкуванні дня народження королеви

5. Кейт Міддлтон демонструє, з чим носити босоніжки на солом'яній танкетці

Новини по темі