Чому співачка ONUKA не хотіла мати дітей та як відреагувала, коли дізналася, що вагітна? Куди збирається переїхати співачка зі столиці? (відео)

ONUKA – мама! Ця новина навесні 2020 приголомшила всіх шанувальників знаменитості. Спочатку співачка Ната Жижченко та її коханий Євген Філатов приховували те, що одружилися, а потім до останнього не розповідали, що стануть батьками.

Поділитися:

Спеціально для ЖВЛ, найзагадковіша пара українського шоу-бізнесу, поділилася особистим та познайомила зі своїм маленьким енерджайзером Сашком.

Вона — вокалістка та авторка текстів, він — композитор та саундпродюсер. У 2013 цей творчій тандем заснував проєкт ONUKA, який стрімко підкорив серця не тільки українських, а й закордонних слухачів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тенісистка Еліна Світоліна зізналася, чим її завоював Гаель Монфіс, та розповіла, що не збирається покидати спорт: «Для мене важливо виграти якомога більше титулів»

В травні 2020 року у Нати Жижченко та Євгена Філатова народися син Сашко. Появу малюка, здається, не очікували не тільки шанувальники, а й самі музиканти, бо завжди марили не батьківством, а творчістю. Звістка про вагітність була дуже несподіваною для Нати.  

Я завжди хотіла всиновити дитину, можливо з часом це відбудеться. 

Зараз пара каже, що попри їх переживання, батьками бути дуже класно. Маленький Сашко приніс до їх насиченого графіку нотку затишку. 

Онука з чоловыком виховують маленького сина

Як пара виховує свого сина, як розподіляє обов'язки та чи стало народження дитини на заваді творчості — дивіться у відео сюжеті. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЧас навести лад у шафі: Андре Тан назвав два основні правила базового гардеробу

Осінь — час змін! Пропонуємо подивитись відео сюжет про те, як правильно одягатися, щоб презентувати себе — розказує експертка з етикету Юлія Юдіна: