Чорний місяць з 15 квітня: астрологи попереджають про черговий складний період

Чорний місяць Ліліт з 15 квітня: астрологи поперджають про період випробувань

Що нам несе чорний Місяць у Раку з 15 квітня 202 року?

Поділитися:

Чорний місяць, він же Ліліт — це фіктивна точка, апогей місячної орбіти щодо центру Землі. Одні астрологи називають її  апогеєм Місяця, а інші  — другим (незайнятим) фокусом еліпса місячної орбіти. Є ще Сирена — це білий місяць, найближча до землі точка місячної орбіти. Більшість сучасних астрологів не пов'язують точку апогею Місяця з ім'ям Ліліт, називаючи її просто справжнім Чорним Місяцем.

Одні вважають Чорний Місяць небезпечною планетою, що оголює темні сторони, а Білий Місяць — навпаки, що виявляє виключно все світле і добре в людині, інші ж взагалі не надають особливого значення цим двом поняттям, а треті вважають, що «сильний» Чорний Місяць дає чарівні здібності та дивовижну вдачу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що чекає Україну: великі зміни та коли закінчиться війна (прогнози астрологів)

Коли буде період Чорного місяця у 2022 році

15 квітня 2022 року о 01:22 за київським часом кармічна точка Чорний Місяць входить на знак Рака перебуватиме у ньому аж до 10 січня 2023 року. Цей перехід відбудеться чітко напередодні ще однієї сильної точки — дня Повного місяця, що настане 16 квітня. 

15 квітня о 06:06 Марс входить у знак Риби та будує гармонійний аспект із Ліліт, який одночасно заважатиме виявити справжні причини подій, що впливатимуть на прийняті нами рішення. 

Чорний місяць у знаку Раку: що це означає

Взагалі, цикл Чорного місяця знаками зодіаку складає 9 років: по 9 місяців у кожному. Останні 9 місяців Ліліт була у знаку Близнюків і проявлялась  страшними новинами, фейками, загрожувала чварами з сусідами та братами/сестрами. Наступні ж 9 місяців у знаку Раку підсвітять теми нерухомості, житла, місця проживання, стосунків з родиною, і особливо — з матір'ю, з Батьківщиною та темою батьківства, народження дітей. Оскільки Рак піддається Місяцю, всі люди особливо гостро сприйматимуть будь-які Молодики та Повні в ході цього 9-місячного транзиту. Це негативно впливатиме на відносини як усередині сімей, так і між ними, і навіть на всесвітні взаємини. Очікується період боротьби ідеологій, пропаганди та дезінформації. Грудень 2022 року – початок 2023 року може стати доленосним для всього людства. Взагалі Рак символізує материнство, батьківщину, родові традиції, батьківський будинок, сім'ю.

Під час такого положення Ліліт посилюються неорганізованість, розкиданість, недисциплінованість. Мислення надмірно схильне до впливу емоцій і суб'єктивне, при цьому людина легко піддається впливу на підсвідомість та навіювання. 

Останній раз Чорний місяць був у Раку з червня 2013 до березня 2014 року. Згадайте, що відбувалося у вашому житті в цей період: можуть виникнути такі самі ситуації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астрологічний прогноз для України на весну 2022: астролог назвав вирішальні дати квітня

За що відповідає Чорний місяць

➤ інтелектуальна перевага, миттєва мобілізація думок, свобода
➤ пам'ять, промовистість;
➤ чуття внутрішнього голосу, бажання давати уроки суспільству;
➤ самодостатність, індивідуалізм;
➤ перетворення прийнятого у суспільстві способу життя.

Вплив Чорного Місяця в астрології виявляє себе на двох рівнях: 

На низькому рівні:

  • піднімає страхи, сумніви;
  • посилює комплекси, психологічні блоки;
  • спотворює дійсність;
  • ви або починаєте творити зло, або стаєте жертвою зла.

Основне завдання: піднятися над позицією ґвалтівника та над позицією жертви

На високому:

  • відкриваються унікальні таланти;
  • з'являється небувала мудрість, розуміння;
  • вміння перевернути негативну ситуацію на свою користь;
  • відкриваються магічні здібності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коли закінчиться цей жах в Україні": новий прогноз про завершення війни від відомої астрологині

Що сприятливо робити у період Чорного місяця в Раку

Ліліт у Раку пропрацювати дуже важко. Це складне положення, одне з найважчих, однак, можна більше уваги приділити вихованню дітей, налагодженню взаємин з мамою, попрацювати з психологом. Важливо увесь час займатися благодійністю на благо рідної країни.

Новини по темі