Даша Астаф’єва показала, як тренує сідниці в спортзалі (відео)

Даша Астаф’єва зізналась, що погладшала (ВІДЕО)

І вона налаштована серйозно.

Поділитися:

Секс-символ українського шоубізу Даша Астаф’єва здивувала несподіваним зізнанням: протягом останніх місяців вона погладшала.

Дівчата. Здаюся. Я набрала 5 кг.

Не буду виправдовувати себе тим, що було багато роботи... Важкий графік ... І мало часу для спорту… — поділилася зірка. — Кожна з нас зривається, і знає чому! Безглуздо виправдовуватися, вірити компліментам від чужих людей і кожного дня думати, що дзеркало будинку в невдалому місці стоїть».

Попри цифру на вагах, яка збільшилася, Даша Астаф’єва не збирається сидіти, склавши руки. На своїй сторінці в Instagram зваблива брюнетка поділилася відео зі свого першого тренування після перерви та додала, що планує найближчим часом повернути колишню форму.

«Мій тренер завжди суворий і холоднокровний, але справедливий! І за це я його поважаю. «Ти маєш гарний вигляд. Але, сама знаєш, що можеш краще,» — так він говорить кожного разу після нашої тривалої розлуки і щотижневих обіцянок скоро повернутися! І я повернулася!

Якщо ви в загулі, як була я, давайте, повертайтеся!

Користувачі із захопленням відреагували на ролик і слова Даші. Для когось фігура артистки зараз — ідеал, а когось її допис надихнув нарешті встати з ліжка та почати працювати над своїм тілом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Даша Астаф'єва зачарувала природною красою у фотосесії для глянцю

Також Даша Астаф’єва показала кадри з останньої фотосесії. Знайти на них зайві, за словами зірки, 5 кг — справді важко.

Нагадаємо, нещодавно Даша Астаф'єва розповіла, чому не може вийти заміж: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Астаф'єва цілується божественно!» — Полякова про найгарячішу сцену зі Свінгерів-2 

Новини по темі