День ангела 17 травня: хто відзначає та як привітати з іменинами

День Ангела сьогодні: в кого іменини 17 травня, привітання

Хто відзначає День ангела 17 травня: привітання з іменинами.

Поділитися:

17 травня День ангела відзначають Адріан, Опанас, Микола, Степан, Євдокія та Єфросинія. Що означають ці імена, так як привітати рідних та друзів з іменинами, розповідаємо далі.

Значення імен, які святкують іменини 17 травня

Адріан — походить від латинського слова "Adrianus", що дослівно означає "з міста Адрія в Італії". У християнському світі цим ім'ям називали і називають дітей на честь ранньо-християнського мученика Святого Адріана Нікомедійського. Він був римським солдатом, який прийняв християнство і загинув за свою віру в 304 році н.е. Вважається, що люди з ім'ям Адріан приречені на життєвий успіх і фарт. Їм щастить у багатьох сферах життя, і вони часто досягають своїх цілей. Адріани відрізняються добротою і співчуттям до інших людей. Вони завжди готові допомогти нужденним і зробити світ кращим, відповідально ставляться до життя та роботи.

Опанас (інші варіанти: Афанасій, Атанас, Танас, Панас) — походить від грецького слова "Афанасіос", що дослівно означає "безсмертний". Поширене на честь святого Афанасія Великого, який був відомим богословом і захисником православної віри. Люди з таким ім'ям мають сильний, мужній та твердий характер. Вони не бояться труднощів і завжди готові йти до своїх цілей. Також Опанаси вірні своїм друзям, близьким і принципам.

Микола — від грецького "Ніколаос", що означає "переможець народів". Це ім'я дарує своєму носію мужність, силу волі та лідерські якості. Миколи завжди готові допомогти, вони працьовиті та наполегливі, мають критичний погляд на життя,
добрі та чуйні. Микола володіє високим рівнем витримки. Він здатен тверезо мислити навіть у складних ситуаціях, не втрачаючи спокою. Микола не любить критики, особливо щодо особистого життя. Він досить потайливий. Його сильні сторони — це чесність, щирість та безкорисливість.

Єфросинія — з грецької означає "радісна". Володарки цього імені відзначаються життєрадісністю, оптимізмом та щирою добротою. Єфросинії легко знаходять спільну мову з людьми. Вони мають багату уяву та нестандартне мислення. Працьовитість та відповідальність дозволяють їм доводити розпочате до кінця. Вони відкрито висловлюють свої почуття, вірять у справжнє кохання та дружбу.

Євдокія — "благовоління" або "добра слава". Власниці цього імені завжди готові допомогти нужденним. Вони обожнюють бути в центрі уваги, сумлінно виконують свої обов'язки та люблять порядок у всьому. Євдокії спокійні та урівноважені. Вони терплячі та мудрі. Водночас дівчата з цим іменем можуть бути зарозумілими та пихатими. 

День ангела

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які християнські свята будуть цього тижня: мученика Олександра, святого Феодота і не тільки

Привітання з Днем ангела у віршах

►Хай поруч з Вами Ангел Ваш летить,
Убереже Вас від біди повсюди,
Нехай несе Вам радість кожна мить,
І благодать Господня з Вами буде
Щоб радість завжди була на порозі,
А лихо в далекій і вічній дорозі.

►В день Ангела бажаю я любові
І від душі успішних перемог,
Натхнення, щастя світлого, здоров’я
І хай тебе оберігає Бог!

►Ангел вдома в тебе був,
Тож молитву твою чув,
І на твої іменини,
Вже дарує щохвилини:
Пуд здоров’я і пуд віри,
Кілограмів сто надії,
Фунтів тисячі любові,
І кохання не на слові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зазирніть у глибини свого серця: психологічний тест по картинці, який допоможе розкрити ваші справжні бажання

Привітання з іменинами у прозі

1. З Днем ангела вітаю! Щиро бажаю вам міцного здоров'я, невичерпної енергії, успіхів у всіх починаннях, щирої любові, вірних друзів та мирного неба над головою. Нехай ваш ангел-охоронець завжди буде поруч і оберігає від негараздів.

2. Нехай ваш ангел-охоронець принесе вам щастя, радості, добра, натхнення та нових звершень. Нехай кожен день життя буде наповнений позитивом, теплом та любов'ю. Бажаю завжди йти до своїх цілей, ніколи не здаватися і вірити в себе.

3. У це прекрасний день прийміть мої вітання з Днем ангела! Хочу побажати вам міцного здоров'я та безмежного щастя. Нехай ваше життя буде сповнене світла та миру, а ангел-охоронець завжди оберігає тебе від проблем і допомагає у всіх справах.

Вітання з Днем ангела у картинках

Іменини

Іменини

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли магнітні бурі у травні 2024: небезпечні для самопочуття дні

День вишиванки для найменших українців: як відзначали свято у пологових Києва, Дніпра та Львова? Дивіться у сюжеті "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна".

Новини по темі