День святого Андрія 2021: привітання з Днем Ангела у віршах та прозі

Привітання з Днем Андрія у прозі та віршах
pixabay.com/stefannyffenegger

Привітання з Днем Ангела Андріям у віршах та прозі.

Поділитися:

13 грудня відзначається День Святого Андрія Первозванного. Це День пам’яті про одного з 12-ти апостолів Христа. Він першим серед апостолів пішов за Ісусом, і саме Андрій привів до Христа свого брата Петра, яким теж став апостолом. Через те, що Андрій став першим апостолом, його і назвали Первозванним.

Святий апостол Андрій Первозванний проповідував християнство у східних країнах і побував на території сучасної України. За свідченнями «Повісті минулих літ», саме Андрій пророкував появу міста Києва там, де є воно і зараз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Церковний календар на грудень 2021: найважливіші свята та дати

На своєму місіонерському шляху Андрій зустрічав багато спротиву від язичників: його били, виганяли з міст. Зрештою його розіп’яли на хресті у грецькому місті Патри, і наразі церква вважає його мучеником.

За народними традиціями День Андрія 13 грудня пов’язують з найкращим часом для того, щоб ворожити на любов і свою майбутню долю.

привітання на Андрія

День Андрія: привітання у віршах

Дивіться вірші про Андрія, щоб привітати близьку людину з Днем Ангела Андрія:

►Андрію, вітаючи Тебе сьогодні,
Сказати хочу знов і знов,
Нехай завжди живуть з Тобою
Надія, Віра та Любов.
Хай добрий Ангел із небес
Боронить і не розчарує,
І дивних тисячі чудес
В житті твоїм Тобі дарує.

►В день Ангела бажаю я любові
І від душі успішних перемог,
Натхнення, щастя світлого, здоров'я
І хай тебе оберігає Бог!
Від твоїх помислів і дій,
І хай завжди цінують люди
Тебе й діла твої, Андрій.

вітання з днем Андрія

►Ти Андрій у нас боєць,
І в роботі молодець!
Люблять всі тебе дівчата,
Липнуть всі, немов ти м’ята,
Ти в нас гордий, не здаєшся,
На любов не піддаєшся!
Хай завжди тобі везе,
І в житті буде усе!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Калита на свято Андрія: рецепт Євгена Клопотенка

З Днем Андрія: привітання у прозі

♦ У День Андрія Первозванного хочу побажати, щоб у кожному з нас був такий самий сильний дух і міцна віра, як була колись у душі апостола, щоб Бог висвітлював життєвий шлях і дарував світлу надію, щоб щедрість душі та милосердя завжди призводило до благодаті та щастя.

♦ Андрію, вітаю з Днем Ангела! Будь завжди мужнім, розумним, натхненним та веселим! Нехай життя для тебе переливається яскравими барвами і дає безліч шансів!

♦ Вітаємо з Днем Ангела! Нехай твій Янгол завжди тебе оберігає і захищає! Радій життю, твори, працюй і надихайся успіхом, люби та будь коханим. Зі святом!

з Днем Андрія

♦ У чудове свято — день Андрія Первозванного поспішаємо побажати всім миру та благополуччя. Нехай добрий янгол охороняє ваш будинок від усього лихого. Любіть одне одного і цінуйте кожну мить, прожиту на нашій чудовій землі.

♦ Вітаю зі святом, Андрію! У день твоїх іменин хочу побажати тобі бути мужнім і радісним, успішним і самодостатнім, а головне – щасливим! Нехай всі мрії здійснюються, а світ навколо буде тоді допомагати у реалізації всіх мрій та задумів.

Як наворожити собі судженого на Андрія, дивіться сюжет:

 

Новини по темі