Детальний гороскоп на листопад 2022 для всіх знаків зодіаку по днях від знаменитої астрологині

Детальний гороскоп на листопад 2022 для всіх знаків зодіаку по днях від Анжели Перл
freepik.com

Анжела Перл дала детальний астрологічний прогноз на листопад 2022 для всіх знаків зодіаку по днях.

Поділитися:

Гороскоп від Анжели Перл є одним із найочікуваніших астропрогнозів на кожний місяць. Любителі зіркових передбачень завжди чекають гороскоп від Анжели Перл, тому що він дуже деталізований та супроводжується астрономічними поясненнями щодо розташування небесних тіл. Особливої популяності гороскоп від Анжели Перл набув під час війни, коли астрологиня дала зірковий прогноз щодо повномасштабної війни, яку 24 лютого розпочала росія на території України. Передбачення Анжели Перл стало для багатьох певною моральною точкою опори, коли кожна наступна хвилина лякала непередбачуваністю. В інтерв'ю ведучій Наталії Мосейчук Анжела Перл також детально спрогнозувало розвиток подій в Україні на найближчі роки. 

Ми переглянули гороскоп для всіх знаків зодіаку на листопад, які склала Анжела Перл і коротко законспектували. Отже, гороскоп на листопад 2022 для всіх знаків зодіаку розповість, чого чекати віз зірок цього місяця.

ГОРОСКОП ДЛЯ ВСІХ ЗНАКІВ ЗОДІАКУ НА ЛИСТОПАД ВІД АНЖЕЛИ ПЕРЛ

Гороскоп на листопад 2022: Овен

Місячне затемнення 8 листопада відбудеться у 2-му будинку фінансів. Можливо зміна роботи чи джерела фінансів. Місячне затемнення часто ставить останню точку. Питання можуть бути пов'язані з мамою, бабусею, цінностями чи колекціями чогось важливого. 2-й будинок також пов'язаний із самооцінкою, любов'ю до себе та турботою про себе. Місячне затемнення буде дуже несподіваним для Овнів. 17 листопада Венера, планета кохання, фінансів та комфорту входить до 9-го будинку гороскопу. Запитання стосуються всього, що далеко. Ви можете отримати документи, рішення суду, пройти співбесіду. 18 листопада до 9-го будинку заходить Меркурій. Ви можете піти вчитися. Спілкування, інформація, багато дзвінків та контактів буде у вас у цей час. 23 листопада Сонце і Місяць входять до 9-го будинку горокопа, буде Молодий місяць. Це початок чогось: поїздки, подорожі чи новий шлях пошуку себе у житті. Можливо зустріч із кимось, хто далеко. Отримання документів десь за кордоном. 23 листопада Юпітер розвертається у прямий рух у 12-му будинку і починає наближатися до знака Овна. 12-й будинок про все, від чого нам треба попросити, що потрібно закінчити і залишити в минулому і Юпітер у цьому допоможе. Ретроградний Марс поверне вас до чогось, що раніше ви вже робили. Запитання стосуватимуться вашого 3 будинки гороскопу: спілкування, транспорт, зустрічі, родичі. Авто, машина, документи, щось вимагатиме ще вашої уваги: ​​переробити і якнайшвидше завершити.

Гороскоп на листопад 2022: Тілець

Листопад розпочнеться з місячного затемнення 8 листопада у знаку Тельця. Особливо сильно його відчують представники знака, які народилися з 4 по 10 травня: можуть різко змінити плани (зміни стосуватимуться роботи, кар'єри, шлюбу, розлучення). Зміни щодо затемнення будуть не чітко 8 листопада, а протягом певного часу. 17 листопада Венера входить до 8-го будинку грошей та фінансів. Буде дохід, прибуток, гроші від партнера, держави тощо. Одноразова допомога, аліменти чи навіть спадщина. З 18 листопада до 8-го будинку входить Меркурій. Папір, документи, підписання угод, купівлі та продажу. Також це будинок кризи. 23 листопада до 8-го будинку входять Сонце і Місяць і буде Молодий місяць. Вирішуватиметься серйозне фінансове питання чи угода. Також можливе заняття після 23 листопада. Можлива операція, трансформація. Зміни можуть бути пов'язані з емоціями, романтичними стосунками, сексом. Можливо, ви вперше підете до психотерапевта. 23 листопада Юпітер розвертається у прямий рух у 11 будинку друзів, майбутнього та мрії. У вас буде нове коло спілкування, нові інтереси. Ретроградний Марс буде весь місяць у вашому 2-му будинку грошей. Потрібно закрити борги, щось завершити, добудувати, доробити, продати.

Гороскоп на листопад 2022: Близнюки

8 листопада місячне затемнення буде у вашому 12 будинку гороскопу, в будинку завершення, позбавлення чогось. Це затемнення дуже довге та особливе, адже Місяць з'єднуватиметься з Ураном – планетою несподіваних поворотів та подій. У вас може бути різкий переїзд, рішення емігрувати, несподіване звільнення від чогось. Це також символізує визволення. Ви будете звільнені від якихось боргів та зобов'язань, а також від хвороб. Сонце та Місяць показують на Сатурн, а Сатурн – у вашому 9 будинку. 9 будинок - це сектор удачі, везіння, віри, переконань. За цим затемненням у вас може статися те, у що ви вірите. Важливо позитивно думати, бути вдячною, молитися. Ретроградний Марс буде весь місяць у вашому знаку. Марс символізує додатки сил, дію та те, чим ми займаємося. Марс у вашому знаку він означає, що варто звернути увагу на себе. Ви повинні діяти так, як вам зручно. Можливо, щось навіть переробити. Робіть багато спроб у починаннях, у бізнесі, у спорті, у відносинах – і вам все вдасться. Ті, у кого дні народження з 11 по 17 червня або ті, у яких асцендент з 19 по 25 градус Близнюків, відчують вплив Марса сильніший за інших. 17 листопада Венера входить до вашого будинку відносин. Тому любовна тема у листопаді буде особливо важливою. Адже Венера - це планета кохання та грошей, домовленості, бажання мати контакти та стосунки. Ви можете зустріти когось, сходити на побачення, завести роман. Також на вас чекає успіх у бізнесі: отримаєте гроші, досягнете успіху, залучите фінанси. 18 листопада Меркурій входить до 7-го будинку. Вас може чекати навіть пропозиція, заручини, спільна поїздка, знайомство з новою компанією. Меркурій також пов'язаний із інформацією, документами новинами, тож у цей час ви зможете підписати контракт. 23 листопада Сонце входить до цього ж 7-го будинку. туди ж входить і Місяць і буде Молодик. Тема стосунків найважливіша для вас. У цей же час Юпітер - планета везіння, удачі та щастя - входить у ваш 10 будинок. А це будинок досягнень, ваших цілей, бажань, кар'єри та статусу. На вас чекає підвищення в кар'єрі, інший робочий статус. Або ж це може бути символ розлучення, мирних переговорів, важливих ситуацій, в яких потрібно домовитися. Юпітер допоможе вам досягти мети, особливо в останній тиждень листопада та до 21 грудня. Останній тиждень листопада хороший для якихось досягнень, популярності та роботи. Юпітер також вважається планетою переконань, віри та пошуком сенсу життя. Ви відчуєте, що стали на свою стежку, зрозумієте, куди рухаєтесь і своє призначення.

Гороскоп на листопад 2022: Рак

Місячне затемнення 8 листопада відбудеться у вашому 11-му будинку гороскопу. Місяць поєднується з Ураном, планетою непередбачуваних подій. Вам можуть раптово знадобитися гроші на термінову операцію. Наприклад, для друзів. Аспект до Сатурна у 8 будинку, який відповідає за фінанси, гроші. Може зникнути джерело грошей, можуть звільнити з роботи. Станеться щось незаплановане. Соціальні мережі, інтернет - це теж про 11 будинок, ви можете посваритися чи вийти з якоїсь групи, а можете організувати щось своє, нове. 17 листопада Венера входить до 6 будинку роботи, зобов'язань, режиму. Також це впливає і на здоров'я, яким настав час зайнятися. Можуть бути добрі новини про доходи. У вас може з'явитися помічниця. 18 листопада Меркурій також входить до 6-го будинку. Новина, переговори, поїздки, пов'язані з роботою. 23 листопада Сонце і Місяць входять у 6 будинок, буде Молодий місяць. Воно вплине нові звички, нову роботу, новий режим. Добре розпочати займатися спортом. Можливо, ви почнете працювати вдома. Може сформуватись нова звичка. 23 листопада Юпітер переходить у прямий рух у Рибах, що особливо добре для Раків, народжених 10-20 липня. Ретроградний Марс у 12 будинку підсвітить нестачу енергії, завершення справ із минулого, здоров'я, фінанси. Також це вплине зміну соціального кола.

Гороскоп на листопад 2022: Лев

Місячне затемнення буде у Львів у 10 будинку гороскопу. Будинок цілей та призначення, кар'єри, роботи. Місячне затемнення про завершення. Щось у житті завершиться чи станеться щось зовсім несподіване. 17 листопада Венера переходить у 5-й будинок задоволень, радості та везіння та кохання. Може розпочатися нове кохання чи творчий проект. Може прийти натхненний. Вас можуть порадувати діти гарною новиною. Можлива відпустка. 18 листопада Меркурій входить до 5-го будинку. Будуть новини, нова інформація, розмови, переговори, знайомства, підписання документів, контрактів. 23 листопада Сонце і Місяць входять до 5-го будинку гороскопу, буде Молодий місяць. Народжується нова енергія. Це ідеальний час для зачаття. Можливо новина про вагітність. Чи станеться щось, що принесе вам задоволення. 23 листопада Юпітер розвертається у 8-му будинку грошей у прямий рух. Почнеться надходження фінансів, загальних грошей, прибуток, отримання спадщини або підтримки від держудатства. Юпітер може пожвавити інтимне життя. Сатурн продовжує перебувати у вашому будинку стосунків. Сатурн вимагає дисципліни та режиму. Вплив Сатурна відчують народжені 11 та 12 серпня. Ретроградний Марс у 11 будинку гороскопу, будинку друзів. Можливо, ви повернетеся в якусь команду або змінюватимете свою. Марс дасть зміну планів на майбутнє, але це залежатиме від вас.

Гороскоп на листопад 2022: Діва

Місячне затемнення 8 листопада буде у вашому 9-му будинку. Це будинок удачі та везіння, а також подорожей, переїздів, розширення горизонтів. Місяць разом із кармічним вузлом Раху, який дає нам духовне зростання та розвитку, поєднуються з Ураном – планетою несподіваних змін, сюрпризів. Місячне затемнення відбувається у повний місяць, який символізує завершення, прояснення ситуації, наприклад, у юридичних документах. Тому що 9 будинок – це також символ юридичних справ чи публікацій. На вас можуть чекати незвичайні пропозиції, ви можете відкрити в собі новий талант. Під час затемнення Місяць із Сонцем також показуватимуть ще одну планету - Сатурн. Це планета обов'язку, дисципліни, роботи, обмежень, обов'язків, що ми не хочемо робити. Чекайте на зміни в роботі: переїзд, зміни в бізнесі, підписання документів, зменшення годин роботи. 17 листопада Венера входить у ваш 4 будинок гороскопу. 4 будинок – це місце проживання, наша родина, батьки, батьківщина. Венера – це планета гармонії, фінансів. Ви можете дізнатися хорошу новину про членів сім'ї, робити покупки для дому, вигадувати дизайн будинку, орендувати квартиру чи будинок. 18 листопада туди ж, до 4-го будинку, входить Меркурій. Це планета паперів, документів, домовленостей, переговорів, угод. На вас чекають фінансові відносини, потік інформації, яку необхідно буде вивчити, зустрічатися з власниками нерухомості. Якщо ви нічого не купуєте і не продаєте в плані нерухомості, на вас чекають важливі листування з рідними, людьми з вашого дитинства. 23 листопада в 4 будинок входять Сонце з Місяцем, буде Молодий місяць. Це символ чогось нового: нове місце проживання, нова ідея щодо переїзду, нова покупка для дому, нові умови орендодавця, рішення винаймати нову квартиру, осісти в новому місці, отримання нових документів на рахунок візи, громадянства. Вас також може чекати на романтичне знайомство. 23 листопада Юпітер – планета удачі та везіння, який був ретроградним – зупиняється у вашому 7 будинку, у секторі партнера – чоловіка чи дружини. 7 будинок – це стосунки з іншими людьми: по роботі, у сім'ї, з друзями. В останній тиждень листопада ось ті, хто відчує позитивну енергію Юпітера – у кого асцендент у 27, 28, 29 градусів Діви або ті, у кого день народження 21-23 вересня. Весь цей час буде ретроградний Марс. Це наші бажання, активність, дії, спорт. Він буде діяти з трохи зниженою енергією весь місяць у вашому 10 будинку роботи та кар'єри. Ви відчуватимете страх йти вперед, робити аналіз і розбір. В цей час краще не купувати автомобіль, не думати про переїзд, а просто підготуватися до цього та дослідити це питання. Якщо у вас будуть новини в плані роботи, то Марс таки каже, що потрібно не поспішати, подумати, планувати і пізніше ухвалити рішення. Поки Марс не розгорнеться, а це станеться 12 січня, після Нового року серйозних рішень приймати не варто.

Гороскоп на листопад 2022: Терези

8 листопада Місячне затемнення у 8 будинку принесе несподівані зміни у сфері фінансів. Місяць буде в аспекті із Сатурном у 5 будинку. Сюрпризи можуть бути як приємними, так і не дуже. У будь-якому разі, у житті щось глобально зміниться, але це залежатиме не від вас, а від ситуації у світі. Це може бути спадщина, нове джерело прибутку, несподівана благодійна допомога. Можливо вам знадобляться гроші на щось. 17 листопада Венера входить до вашого 3-го будинку гороскопу. Чекайте на відчутний прихід грошей. Може бути приємне нове знайомство, яке змінить ваше життя. 18 листопада Меркурій входить до третього будинку гороскопу. Ви вестимете переговори, оформлятимете документи, купуватимете техніку. Це ще й поїздки, транспорт, автомобілі, отримання прав та все, пов'язане з переїздами. Багато спілкування, переговорів. Ви почнете багато думати, говорити, дзвонити та вирішувати. 23 листопада Сонце і Місяць входять до 3-го будинку, там буде Молодий місяць. Ви подумаєте про нове місце проживання, почнете отримувати нові документи, права або підете вчитися. Можуть приїхати рідні здалеку. у вас буде багато енергії. 23 листопада Юпітер розвертається у прямий рух у 6-му будинку вашого гороскопа, де пробуде аж до 21 грудня. Вам почне везти у соціумі. Закінчиться темна смуга у вашому житті і ви будете впевнено рухатися вперед. Ретроградний Марс з 30 жовтня у вашому 9 будинку гороскопу. Це планета енергії наших зусиль. Марс дивиться назад і ви робитимете те, що ви вже робили, що добре вмієте. Можете повернутись до компанії, де ви вже працювали. Також можливі подорожі за кордон, подорожі туди, де ви вже були. Зустріч із знайомими з минулого. Нове навчання чи співбесіду на візу, на громадянство. Можливо, ви почнете писати або займетеся блогерством.

Гороскоп на листопад 2022: Скорпіон

8 листопада Місячне затемнення пройде у 7-му будинку, стосунків. Порушать питання шлюбу, розлучення, договорів, тема відносин. Це затемнення може вас здивувати. Місяць буде у поєднанні з Ураном. Уран – планета несподіванок, можливий несподіваний поворот у якійсь сфері життя, але скоріше з кимось. Можливо, це програється у темі фінансів. Відчутно буде вплив Сатурна в 4-му будинку, який в аспекті з Місяцем. Виникнуть питання, пов'язані із сімейними справами. Це відчують найбільше люди з аксцендентом у 13-19 градусах Скорпіона, або ті, хто народився 5-11 листопада. 17 листопада включається тема фінансів. Венера входить у 2-му будинку грошей та хороших новин. 18 листопада до 2-го будинку також входить Меркурій. 23 листопада Сонце та Місяць також заходять до 2-го будинку. Там буде Молодий місяць. Дане Молодик підніме питання фінансів, нової роботи, клієнтів, бізнесу, нових відносин до цінностей життя і не тільки. Запитання самооцінки, нових ідей, підписання нових контрактів. Зміниться щось глобально. але це залежатиме не від вас, а від обстановки у світі. 23 листопада Юпітер, планета везіння, розгортається у прямий рух у вашому 5-му будинку гороскопа. Юпітер порушить питання свят, відпочинку, відпустки. Щось, що дасть вам радість. Можливо, це буде зустріч із коханим, подарунки, вагомість, народжені дітей, приємна поїздка, покупка чогось. 5-й будинок також будинок дітей. Можливі добрі новини від них. Марс весь місяць буде ретроградний у вашому 8-му будинку фінансів. Можливо, ви перероблятимете щось, що буде пов'язане з фінансами. Також це про питання інтимних стосунків, сексу, у ваше життя можуть повернутися хтось із ваших минулих партнерів.

Гороскоп на листопад 2022: Стрілець

8 листопада відбудеться Місячне затемнення в 6-му будинку роботи, чекайте на несподіванки у фінансах, роботі. Сатурн буде в 6-му будинку: можливо, станеться щось пов'язане з транспортом, як власним авто, так і загальним, чийсь приїзд доведеться допомагати близькі. Потрібно буде навчитися працювати з чимось новим чи навчити когось. Можливо поїздка (відрядження, зміна місця проживання). 17 листопада планети починають входити у ваш 1-й будинок гороскопу. У Стрільців з'явиться більше енергії та сил, ви начебто розправляєте крила. Першою буде Венера, що дуже добре для грошей нових знайомств. 10 листопада до 1-го будинку приєднається Меркурій. Можливі подорожі, купівля квитків, нові знайомства, підписання договорів, переговори. 23 листопада Сонце та Місяць в 1 будинку і буде Нволунія у знаку Стрільця. У вашому житті розпочнеться новий розділ: нові ідеї, новий імідж, нові документи. 23 листопада Юпітер, планета Стрільця, розгорнеться у прямий рух у 4-му будинку нерухомості: ви знайдете житло, переїдете. Це приємний час для покупок будинку, будматеріалів. Можливо поповнення в сім'ї, приїдуть гості. Хороша новина про батьків або батьків. Везіння у тому, щоб купити чи продати нерухомість. Ретроградний Марс весь листопад буде у вашому 7-му будинку інших людей та стосунків. Ви можете повернутися до розмови, якихось стосунків. Гарний час для перемир'я. Можете переробити договір, щось перепідписати. Зустріч зі старими друзями, хтось згадає про вас із старих знайомих. Старі клієнти знову звернуться до вас.

Гороскоп на листопад 2022: Козеріг

8 листопада Місячне затемнення пройде у вашому 5-му будинку серця, любові та любові до себе, своїх дітей. Може бути новина щодо ваших дітей, новина про вагітність. Новина буде несподіваною, тому що Місяць з'єднаний з Ураном - планетою несподіванок. Також можуть піднятися питання кохання, романтичних відношень: розлучення чи нове кохання. Також 5-й будинок – це розваги, задоволення, змагання, творчість, виставки, концерти. Постане питання вашої самооцінки та зміни пріоритетів у вашому житті. Сатурн братиме участь у цьому затемненні, він буде у 2-му будинку гороскопу, і він буде у тому самому градусі. Він порушить питання грошей, доходів, на фінансовій ситуації, а також на вашій самооцінці. Завершиться щось, що розпочалося ще на початку року. З 17 листопада включається тема відпочинку, усамітнення. Венера входить у 12-й дім гороскопа, тому виникне бажання переїхати кудись, сховатися від соціуму. Варто дати собі можливість відпочити. У вас можуть з'явитися таємні стосунки або стосунки на відстані. 18 листопада Меркурій теж входить у 12-й дім. На вас чекають нові знайомства і хороші новини, пов'язані з родичами. Можлива зустріч з кимось із минулого. 23 листопада Сонце і Місяць також заходять у 12-й дім. Там буде Молодик. Вам потрібно докласти зусиль, щоб завершити старі справи. Юпітер 23 листопада розгортається і йде вперед у 3-му домі гороскопу, що говорить про просування в соціальній сфері. У цей період вдасться налагодити зв'язки. Це також прекрасний час для навчання, переїзду і купівлі транспорту. Ретроградний марс у листопаді перебуває в 6 домі роботи і здоров'я. Можливо, ви будете шукати роботу, нові проєкти, розвивати бізнес. Також варто подбати про здоров'я. Відмовтеся від шкідливих звичок, пройдіть обстеження і займіться спортом.

 

Гороскоп на листопад 2022: Водолій

8 листопада Місячне затемнення буде у вашому 4-му будинку. Насамперед воно торкнеться теми місця проживання. Можуть бути несподівані зміни, виїхати з тимчасового проживання або запропонують вам безкоштовне житло. Можливо, ви різко вирішите повернутись додому. Місяць за затемненням з'єднуватиметься з Ураном - планетою непередбачених поворотів, різких змін, несподіванок. Також можливий ремонт, але скоріше вимушений. Ви можете з'їхатися з батьками, можуть виникнути питання, пов'язані із мамою. Події, пов'язані з батьківщиною. Можливо, ви дізнаєтесь якусь таємницю про вашу родину. Вам потрібно буде приймати рішення, які стосуються вас. Найсильніше Водоліїв це відчують ті, у кого аксцендент в 18-19 градусах Водолія або у нього день народження з 7 по 10 лютого. 17 листопада Венера входить до вашого 11-го будинку. Венера - планета фінансів, кохання, і входить вона до сектора друзів: результатів роботи та планів на майбутнє. У вас з'являться нові плани, друзі вас з кимось познайомлять. 18 листопада Меркурій також входить до 11-го будинку, ви можете з кимось познайомитися, увійти до нового колективу людей. Ви станете частиною команди, знайдете своїх однодумців. 23 листопада Сонце та Місяць також приєднаються до 11-го будинку, буде Молодий місяць. На вас чекають нові плани на майбутнє, у вас з'явиться нова мрія і ви побачите, які кроки вам необхідно зробити. У вас розширяться горизонти. Ви можете розпочати роботу онлайн, в Інтернеті. 23 листопада Юпітер розвертається у прямий рух у вашому 2-му будинку, секторі фінансів, доходів та джерел прибутку. Ви можете знайти хорошу роботу, з гарною зарплатою. У вас з'являться ресурси, які раніше не були доступні. Ретроградний Марс весь листопад проведе у вашому 5-му будинку гороскопу, будинку насолод, любові до себе. Фокус уваги повертається до вас. Дозвольте собі любити себе. Витратьте енергію та час на себе, займіться спортом. Також ви до чогось можете повернутися, щоб доробити або поїхати в місце, де ви вже були.

Гороскоп на листопад 2022: Риби

Місячне затемнення, яке стартує з 8 листопада, пройде в 3 домі гороскопа і торкнеться сфери комунікацій. Насамперед можуть закінчитися стосунки з кимось, але також почнуться нові. Наближаються зміни в спілкуванні з родичами та повернення людини або ситуації з минулого. Зміниться підхід до роботи. Місяць буде в точному з'єднанні з Ураном. Уран — планета непередбачуваності, сюрпризів, різких ухвалень рішень. У вас може з'явитися бажання переїхати або змінити обстановку. Під впливом Сатурна в 12 домі буде набагто легше прийняти доленосне рішення. Також варто цього місяця потурбуватися про здоров'я. Не зайвим буде відновити заняття фізкультурой та пройти профілактичний медогляд. Затемнення проходитиме в знаку Тельця, який відповідає за фінанси, а отже в листопаді очікуються зміни в доходах. 17 листопада включається тема кар'єри, успіху, досягнень і особистого життя. Венера входить у 10-й дім грошей і любові. Ви будете собою пишатися. 18 листопада в 10-й дім входить Меркурій. 23 листопада Сонце і Місяць також заходять у 10-й дім. Там відбувається Молодик, завдяки чому ваша роль у соціумі може кардинально змінитися. Потрібно лише зробити крок назустріч новому. Порушаться питання кар'єри, особистого життя, шлюбу та популярності. 23 листопада Юпітер, планета подарунків, розгортається прямо в 1 домі гороскопу в знаку Риби. Під заступництвом Юпітера відкриються нові можливості, у справах вас супроводжуватиме удача і безпека. Найбільше вплив планети відчують люди з асцендентом у 28-29 градусі й ті, у кого день народження в період із 19 до 22 березня. Ретроградний Марс весь листопад буде у 4-му домі гороскопа. Ви будете переробляти щось, що пов'язано з вашим місцем проживання. Також особливу увагу доведеться приділити сім'ї. Можливо, потрібно буде допомогти батькам. Водночас не виключено повторення минулого конфлікту, який не був вирішений.

Новини по темі