Ведуча "Сніданку з 1+1" Неля Шовкопляс розповіла, чим особливі фільми Дмитра Комарова "Рік. Харківщина"

Неля Шовкопляс розповіла, чим особливі фільми проєкту "Рік. Харківщина"

Ведуча "Сніданку з 1+1" Неля Шовкопляс поділилася враженнями від документального проєкту "Рік. Харківщина".

Поділитися:

Цієї п'ятниці о 20:30 на телеканалі "1+1 Україна" — п’ята частина авторського проєкту Дмитра Комарова «Рік. Харківщина». Нова документальна робота журналіста присвячена річниці деокупації Харківської області та Слобожанському контрнаступу. Випуски базуються на унікальному журналістському досвіді та ексклюзивному історичному відеоматеріалі. Факти, якими ділиться військове командування з Дмитром Комаровим, часто вперше озвучуються на загал або є маловідомими. Ексклюзивно для сайту 1+1 ведуча "Сніданку з 1+1" Неля Шовкопляс поділилася власними враженнями від перегляду серії фільмів Дмитра Комарова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історія захисника, який виріс в так званій ЛНР, але встав на захист України — в документальному проєкті "Рік.Харківщина"

Якщо взяти до уваги перші два випуски, то дійсно є речі, які здивували, тому що багато чого ми не знали з самого початку повномасштабного вторгнення. Наприклад, про пункт ППО в Харкові, який був знищений одним з перших у перші ж дні. Ти розумієш, що росіяни прекрасно розуміли, що вони роблять, куди вони б'ють... Розуміли, що фактично залишають Харків без протиповітряної оборони. 

Коли дивишся, випливають спогади, як все відбувалося, як починався контрнаступ, як ми всі кожні 5 хвилин перевіряли новини і слідкували за тим, що відбувається. Особливо, коли почався наступ в районі Балаклії, а потім Ізюму. Всі були і здивовані, і схвильовані, і налякані водночас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як відбувається зачищення після деокупації — розповіли у документальному проєкті "Рік.Харківщина"

Рік. Харківщина

Не пропустіть цієї п'ятниці о 20:30 на телеканалі "1+1 Україна" завершальну, п’яту частину авторського документального проєкту Дмитра Комарова «Рік. Харківщина».

Новини по темі