"Діти в захваті! Це один із найкращих мультиків останнім часом!" — Валентина Хамайко та Соломія Вітвіцька побували на показі мультфільму «Ґарфілд у кіно» (фото)

"Ґарфілд у кіно": враження Валентини Хамайко і Соломії Вітвіцької

«Ґарфілд у кіно»: Соломія Вітвіцька з похресниками та Валентина Хамайко з дітьми побували на прем'єрі (фото).

Поділитися:

Ведуча ТСН і "1+1 Марафон" Соломія Вітвіцька з похресниками та ведуча "1+1 Україна" Валентина Хамайко з дітьми відвідали премʼєру анімаційної пригоди «Ґарфілд у кіно».

“Діти в захваті! Навіть порівнювали з якимись останніми премʼєрами, і кажуть, що це – один із найкращих мультиків, які вони дивилися останнім часом. Їм дуже сподобалося, бо там – про добрі вчинки і правильні рішення, коли рятують найрідніших, завжди приходять на допомогу. Діти щасливі, і я щаслива! Моя похресниця приїхала з Мюнхена, вона останні 2 роки практично все дивиться німецькою, і для неї було дуже хвилююче піти на премʼєру українською”, — поділилася своїми враженнями від перегляду Соломія Вітвіцька.

Валентина Хамайко

Соломія Вітвіцька

Про що мультик «Ґарфілд у кіно»:

Улюбленець мільйонів – рудий кіт Ґарфілд повертається на великі екрани! Він ненавидить понеділки, обожнює лазанью і кожен день проводить біля телевізора. Проте цього разу на нього чекає несподівана мандрівка за межами дому. Після випадкової зустрічі зі своїм давно загубленим батьком кіт і його друг Оді змушені залишити безтурботне життя та відправитися у шалену мандрівку.

На яскраву локацію київської прем’єри завітала не лише Соломія Вітвіцька і Валентина Хамайко, а також: Анна Саліванчук, Наталка Денисенко, Олена Світлицька, блогери та ЗМІ. Серед гостей були також зірки дубляжу мультфільму: Володимир Дантес, Михайло Кукуюк, Григорій Герман та Мурафа.

Соломія Вітвіцька

Дивіться продовження пригод улюбленого котика дітей та дорослих – «Ґарфілд у кіно» у кінотеатрах вже з 23 травня!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Розвантажувальні дні: користь для організму та важливі поради від Валентини Хамайко
"Діти трошки виросли і подорослішали", — Валентина Хамайко розчулила новими сімейними фото
“В залі панувала тиша”, — Соломія Вітвіцька поділилась враженнями від фільму “Будинок «Слово». Нескінчений роман”
Соломія Вітвіцька відтворила образ доньки останнього гетьмана України з картини, яка вважалася зниклою з часів Другої світової війни

Новини по темі