Дмитро Комаров у свій день народження оголосив про благодійний аукціон: продає улюблену машину

Дмитро Комаров у свій день народження оголосив про благодійний аукціон для допомоги ЗСУ
Instagram/komarovmir

Ведучий Дмитро Комаров продає унікальне авто, щоб допомогти ЗСУ

Поділитися:

Відомий український телеведучий програм "Світ навиворіт" та "Мандруй УкраїноюДмитро Комаров сьогодні, 17 червня, святкує своє 39-річчя. Ведучий вирішив з користю використати увагу до свого свята та оголосив про аукціон, на якому продає свій улюблений автомобіль. Про це Комаров написав на своїй сторінці у соціальній мережі. 

"Сьогодні мені 39. Війна. Хочу використати цю дату з користю для України. Виставляю на аукціон колись улюблену мною іграшку. У цій машині було придумано багато сюжетів «Світу навиворіт». Вона з'явилась у мене випадково. Як і багато «хлопчиків», я хотів «спортивну купешку», але вважав це нераціональним. Але простір показав, що з бажанням треба обережно", – розказує Комаров.

"Я сходжу в МРЕО на переоформлення із тим, хто запропонує найбільшу ціну. Якщо буде бажаючий купити конфіденційно – схожу з представником. Вся сума – на допомогу Україні. Упевнений, ви не сумніваєтеся, що я правильно спрямую кошти і звітую публічно. Якщо покупець захоче – з'явиться у соцмережах та ЗМІ. Ні – залишиться анонімним. 

Машинка «жива», жвава, приємна, доглянута. Виглядає стильно та яскраво. Тішить. Практична. Село, ґрунтовка, ями – без проблем. Картоплю та пісок возив. Проста в обслуговуванні – всі запчастини підходять від Мерса, можна з розбирання. Я ставив нове. Пробіг близько 100 000",  – написав Дмитро Комаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Війна знімає маски", — ведучий 1+1 Дмитро Комаров розповів, чому він зник з соцмереж

Запропоновану ціну пишіть у коментарях до посту Дмитра Комарова у соцмережах Instagram та Facebook, або на email avto.komarovmir@gmail.com. Результати 27 червня:

"Машину у мене забере той, хто запропонує найбільшу суму в одній із соцмереж. Дякую".

Нещодавно ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька у свій день народження оголосила про благодійний розіграш трьох особливих наборів усім відомих марок про напрямок російського корабля. Серед усіх, хто зробив внески у банку телеведучої розіграють ексклюзивну прем’єрну папку з автографом Президента Володимира Зеленського, марки з підписом морпіха Романа Грибова та керівника Укрпошти Ігоря Смілянського. 

Новини по темі