Дмитро Комаров зустрівся із зірковим песиком Патроном, який допомагає у розмінуванні у Чернігові

"Познайомився із зіркою", — Дмитро Комаров зустрівся із песиком Патроном, який допомагає у розмінуванні у Чернігові
Instagram/komarovmir

Песик героїчно допомагає ДСНС та робить свій внесок у перемогу у війні, яку розпочала росія.

Поділитися:

Ведучий "Світу навиворіт" та "Мандруй Україною" Дмитро Комаров зустрівся із зіркою Чернігівщини, з песиком Патроном, який працює у штаті Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Він допомагає у розмінуванні території міста Чернігова, який заклали мінами російські окупанти. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тварини в умовах війни: правила вивезення тварин закордон та перевезення всередині країни

Зараз Патрону два з половиною роки, а свою кар'єру сапера він розпочав у шість місяців. Його називають талісманом Чернігівських піротехніків, а про характер Патрона самі піротехніки кажуть, що він дуже войовничий. Це й не дивно, адже він дуже спритно та швидко відкопує вибухонебезпечні предмети, що залишилися після відходу російських військ. ДСНС України пише:

Де б ще зустрілись наші піротехніки, пес-ДСНС Патрон і мандрівник Дмитро Комаров? У мирному житті — з високою ймовірністю, що одночасно ніде. А от під час війни майже усі дороги ведуть до зруйнованих і замінованих населених пунктів. У такий важкий для нашої країни час за роботу беруться усі. Навіть зірки, навіть хвостаті рятівники. І усім ми уклінно вдячні за будь-яку допомогу!

Сам ведучий Дмитро Комаров заінтригував, що зустріч з Патроном для нього по-своєму особлива, але подробиці розповість тоді, коли буде дозволено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тварини під часи війни: плачевна ситуація в зоопарках та допомога зоопатруля

Багато відомих тваринок України зараз теж борються проти війни, яку розпочала росія: вони "ведуть свій фронт". Так, український кіт Степан "розповів" у своєму інстаграмі, що його номінували на премію World Influencers and Bloggers Awards 2022. Детальніше про це читайте тут.

Новини по темі