"Ось так виглядає "захист населення Донбасу": гинуть мирні люди", — Дмитро Комаров показав знищений російською армією Лисичанськ й поспілкувався з мирним населенням міста

Дмитро Комаров показав знищений російською армією Лисичанськ й поспілкувався з мирним населенням міста

Ведучий також закликав мешканців Донеччини та Луганщини негайно евакуюватися.

Поділитися:

Ведучий "Світу навиворіт" та "Мандруй Україною" Дмитро Комаров показав знищений російськими військами Лисичанськ, поспілкувався з його мирними мешканцями й закликав жителів Донецької та Луганської області терміново евакуюватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вбивають останніх ветеранів Другої Світової, які подумати не могли, що застануть це пекло у своєму житті ще раз", – ведучий 1+1 Дмитро Комаров про звірства російської армії

Дмитро показав зруйноване від бомб та обстрілів армією росії місто Лисичанськ, що на Луганщині:

Нелюди "прасують" східну Україну і називають це все у своїх пропагандистських каналах "захистом населення Донбасу". "Прасують" авіабомбами, артилерією, ракетами... Ось так виглядає "захист населення": гинуть мирні люди. Зараз можна вже сказати, що це стратегія схожа на безвихідь, тому що так звані "поставлені цілі" досягнуто російською армією не було.

У кадрі відео Дмитра лише частина Лисичанська, куди він ще може потрапити. Далі деякі села просто знесені з лиця землі й туди постійно "прилітає". Ведучий сказав:

Це злочини кремля, які весь світ ніколи не вибачить. Україна ніколи не пробачить. Ми обов'язково все відбудуємо, ми обов'язково переможемо, а це відео буде доказом у міжнародних судах, як вони "захищають Донбас та російськомовне населення" (яке, до речі, тут переважає), і як вони "борються з нацизмом". Вигадана якась повна ахінея та знищення мирних міст!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Салтівку зносять з лиця землі", — Дмитро Комаров показав моторошне відео руйнувань у Харкові

Дмитро Комаров зайшов на подвір'я, де люди ліквідують наслідки удару. Житель Лисичанська Ігор розвіяв російський міф про "порятунок народу Донбасу", звернувся до влади росії та подякував ЗС України:

Влада росії, не морочте голову ні собі, ні мирним росіянам, розповідаючи байки про те, що ви не бомбите мирні міста. У вирві від бомби загинув наш ні в чому не винний сусід. Він просто вийшов із дому. Тут нема, ніколи не було і не могло бути жодних військових об'єктів! Дякуємо нашим українським воїнам ЗСУ. Подяка вам за те, що ви тримаєте наші рубежі. Ви великі молодці! І не здайтеся, хлопці!

Ведучий також приєднався до слів подяки українським захисникам:

Величезне дякую військо ЗСУ, усім силовикам, поліції, нацгвардії, територіальній обороні, прикордонній службі — усім! Добровольцям, хто стоїть на захисті всієї України, Донецької та Луганської областей. Як бачите, якщо поспілкуватися із мирним населенням, цей міф російського телебачення про "захист людей Донбасу" миттєво руйнується. Потрібно просто приїхати сюди. Той, хто сумнівається — приїжджайте, якщо не боїтеся!

Новини по темі