Що подивитись: добірка найкращих анімаційних фільмів з українським дубляжем від Київстар ТБ

Що подивитись з сім'єю: добірка найкращих анімаційних фільмів з українським дубляжем від Київстар ТБ

Для наймолодших кіноманів, платформа онлайн-телебачення Київстар ТБ підготувала добірку найкращих мультфільмів та мультсеріалів з українським дубляжем.

Поділитися:

Осінь не повинна бути похмурою, особливо для малечі. Отримати порцію позитивних емоцій та поринути у загадковий світ пригод допоможе перегляд захоплюючої анімації! 

Так, платформа онлайн-телебачення Київстар ТБ, що є спільним проєктом групи 1+1 media та Київстар, зібрала добірку найкращих мультфільмів та мультсеріалів з якісним українським дубляжем, які здатні не лише підняти настрій, але й навчити чомусь новому. 

Дивіться ці та інші мультфільми на компʼютері через браузер або у додатку на мобільному телефоні, планшеті, SMART TV, Android TV чи Apple TV.

Маленький зоомагазин

Блайт із батьком, пілотом літака, переїжджає до нової квартири, яка знаходиться прямо над зоомагазином. У ньому мешкають багато різних тварин: панда, песик, їжак, ящірка-гекон, мангуст і навіть скунс. А найцікавіші пригоди починаються, коли Блайт відкриває в собі надзвичайний дар – вона розуміє мову тварин! Відтоді, як Блайт і тварини знайшли спільну мову, вони весь вільний час проводять разом і у них з’являється спільна мета – перешкодити великому зоомагазину конкурентів витіснити з бізнесу магазин маленьких звіряток.

Подивитися фільм можна тут

Баранчик Шон: Фермагеддон

Баранчик Шон разом зі своєю отарою часто знаходять собі пригоди. Або пригоди знаходять їх, буває й таке. Цього разу їм доведеться зіткнутися зі справжнім інопланетянином на ім'я Лу-Ла. Позаземні яскраві вогні, малюнки на полях пшениці — все як годиться. Вона пролетіла дуже багато світлових років, щоб знайти розумну форму життя… Але життя інопланетянки в небезпеці, адже за нею відразу почала полювання злісна організація. Щоб урятувати нову жахливо допитливу та бешкетну подругу, баранчик Шон разом зі своїми друзями готові допомогти їй знайти свій корабель. Їй треба відправитися додому, адже в цьому світі інопланетянку не чекає нічого хорошого.

Подивитися фільм можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіно з українським професійним дубляжем – добірка найкращих фільмів від Київстар ТБ

Сельма у місті привидів

Сельма все своє життя росла без батьків… Точніше, без справжніх батьків, її виховувала прийомна сім’я. Але й вона змогли стати дівчині як рідна. У її культурі існує єдиний день у році, коли вона може зустрітися з батьками — це День мертвих. На жаль, ніяких інших варіантів немає… Й ось 16 років Сельма тільки і мріє, щоб повернути їх назад. Але її старші брати знайшли древній артефакт — книгу заклинань, яка може відкрити шлях у світ мертвих і повернути звідти батьків дівчини. Сельма готова зробити все, щоб це втілилося в життя. Разом із братами вона відправитися до світу мертвих, де їх чекає багато пригод на шляху до мрії Сельми.

Подивитися фільм можна тут.

Свинка Пеппа

Персонажі мультфільму наділені рисами як звичайних людей, так і тварин. Вони носять одяг, живуть у будинках, ходять на роботу, у театр, їздять на автомобілі тощо. Діти відзначають дні народження, катаються на ковзанах, граються у парку — одним словом, займаються тим, що й звичайні діти. З іншого боку, персонажам притаманні вчинки тварин — свинки хрюкають та полюбляють поніжитись у болоті, овечки бекають, а кішки нявкають.

Подивитися фільм можна тут.

Життя поні

Мультсеріал про наших добрих знайомих поні Твайлайт, Пінкі Пай, Епплджек, Рейнбоу Деш, Флаттершай і Реріті. Подружки потрапляють в різні кумедні ситуації, переживають разом добрі і погані часи. Коли виникає необхідність, вони використовують чарівні зілля зі схованки за прилавком пекарні, які роблять їх пригоди ще більш веселими і незвичайними. Погляньте на кумедний бік дружби, поки герої вирушають у чарівні пригоди.

Подивитися фільм можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Добірка мультфільмів на Київстар ТБ, які допоможуть відволікти малечу

Сімейка Бігфутів

До певного часу Адам жив з мамою та не знав нічого про свого тата. Та коли тато нарешті знайшовся, то неабияк здивував хлопчика. Колись він став Бігфутом і аби не спантеличувати оточення, пішов жити до лісу. Тепер батько повернувся і вони живуть повною родиною. На додачу в їхньому будинку мешкає чимало тварин, які потребували прихистку: величезний ведмідь, невгамовна білка та ціле сімейство єнотів. Сам Адам тепер став знаменитістю через своє вміння спілкуватися з тваринами. Він хоче з користю використати свою славу, тож серйозно займається захистом довкілля. Стає відомо, що унікальному заповіднику на Алясці потрібна допомога. Родина вирішує не сидіти, склавши руки, а вирушити у далеку подорож.

Подивитися фільм можна тут.

Вікінг Вік

Колись землі Скандинавського півострова населяли справжні вікінги — брутальні, відважні, неперевершені воїни. Таким точно був знаменитий Конунг, а ось його син Вік зовсім не схожий на інших вікінгів. Войовничість — це зовсім не про хлопчика, він більше намагається брати розумом і кмітливістю. Одного разу Віку до рук потрапив неймовірний артефакт — меч самого Одіна, який, за легендами, може перетворити все, що завгодно, в золото. Так юний вікінг випадково перетворив свою маму в золоту статую. Хлопчик усе своє життя мріяв про далекі подорожі, й ось зараз йому потрібно поїхати до брами самого Асгарда, щоб зняти з мами ці чари. Звичайно ж, із ним будуть його друзі, які допоможуть Віку пройти цей неймовірно складний шлях.

Подивитися фільм можна тут.

Звірополюс

Свіфті — звичайний полярний лис, що живе в місті ЗвіроПолюсі, й у якого є мрія — стати на ряду з Альфа-псами в доставлянні товарів Арктикою. Нехай він тільки на шляху до цього, у нього ніхто не вірить, але він вже робить усе, що в його силах, щоб усім довести свою крутість. Волею випадку перше ж його завдання завело його до біса на пасочки в гості до одного дивного моржа. Разом із ним у притулку живе багато пташок… і вони задумують щось недобре. За допомогою грубої сили і зброї морж хоче знищити ЗвіроПолюс, щоб вирити там газову свердловину. Разом із друзями маленький, але сміливий Свіфті хоче стати на сторожі Арктики та покарати негідника.

Подивитися фільм можна тут.

UglyDolls. Ляльки з характером

Кожного дня у світі стає на кілька тисяч ляльок більше. Якісь із них виходять як за шаблоном, а в якихось проявляється брак виробництва. Вам завжди було цікаво, що ж роблять із некрасивими ляльками? Їх відправляють до Аглівіллю! Тут кожен може знайти собі місце, адже жителі містечка дивляться не на зовнішній вигляд, а на внутрішню красу. Моксі зі своїми друзями дуже подобається в Аглівіллі, але її тягне до великого світу, там справжні пригоди та діти, які їх, звичайно ж, полюблять. Разом вони готові пройти різні випробування, щоб знайти щастя. На своєму шляху вони зустрінуть ідеальний світ краси з Лу на чолі. Що б не трапилося, завжди потрібно бути собою.

Подивитися фільм можна тут.

Дівчата з Еквестрії

Твайлайт Спаркл прибуває до Кристальної Імперії на свій перший Саміт Принцес. Проте в ніч перед Самітом зникає її корона — потужний магічний артефакт, що підтримує гармонію в усьому краї. Слідуючи за крадієм, Твайлайт опиняється у паралельному світі, де вона перетворюється на дівчину-підлітка, якій належить зіштовхнутись із найважчим випробуванням у своєму житті — старшою школою! Тут вона зустрічає п’ятьох дівчат, що є точнісінькими двійниками її друзів із Понівіля: Флатершай, Пінкі Пай, Еплджек, Рейнбоу Деш та Реріті. Вони допомагають Твайлайт зіп’ястися на ноги та відвоювати свою корону.

Подивитися фільм можна тут.

Більше мультфільмів та мультсеріалів з українським дубляжем дивіться за посиланням.

Новини по темі