Кіно з українським професійним дубляжем – добірка найкращих фільмів від Київстар ТБ

Добірка найкращих фільмів від Київстар ТБ з українським професійним дубляжем

На платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ є велика кількість фільмів з українським професійним дубляжем.

Поділитися:

Мабуть, ви багато разів звертали увагу, що професійна дубльовані українською фільми постають для нас у дещо новому ракурсі. Впізнавані голоси улюблених українських акторів та зірок сцени, адаптований до української витончений нативний гумор чи навіть лайка голлівудських героїв часто дозволяють нам зовсім по-іншому поглянути навіть на добре знайомі фільми.

Зараз – слушний час «перемикатись» на кіно з українським дубляжем. І це набагато більше, ніж просто свіжі враження. Це можливість розважаючись засвоювати всі грані живої української мови для тих, хто взявся активно її опановувати. А головне – переглядаючи кіно українською кожний із нас робить свій маленький внесок в українську культурну незалежність та розвиток вітчизняної кіноіндустрії.

Зібрали для вас найяскравіші фільми  з українським дубляжем, що є на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Добірка фільмів українського виробництва на Київстар ТБ, що підкорили світового глядача

Джентельмени

Мікі Пірсон, емігрант зі Сполучених Штатів, який закінчив Оксфордський університет, вирішив створити неймовірно прибуткову бізнес-імперію. Виробництво марихуани завжди мало попит, то чому ж не відкрити кілька філій в Лондоні? Геніальна ідея Пірсона спрацювала на відмінно! Та з часом він вирішує продати бізнес новим власникам в Оклахомі. Такий перерозподіл сил на прибутковому ринку викликав неабияке обурення конкурентів Мікі. Стрілянина, кілька випадкових вбивств і нестандартні схеми... Ці джентльмени вміють вести справи витончено!

Подивитися фільм можна тут.

Спадок брехні

Спецагент МІ6, на ім'я Мартін Бакстер, іде у відставку, проте минуле не відпускає героя. Щоб урятувати свою викрадену дочку, Бакстер знову поринає в небезпечні глибини шпигунства. Цього разу йому потрібно розкрити правду про надсекретну операцію в Україні... 

Подивитися фільм можна тут.

Крутий поворот

Історія трьох солдатів – Колі, Ті Кея і Чівера. Повертаючись з Іраку додому, вони здійснюють незаплановану подорож Америкою і, зрештою, стають друзями.

Подивитися фільм можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Добірка освітніх матеріалів, що допоможуть поринути у світ сучасних цифрових технологій

Виходу немає

Американський бізнесмен вирішує почати життя спочатку в райському куточку Південно-Східної Азії. Джек бере з собою дружину і дітей, сподіваючись, що новий дім сподобається його родині. Однак доля вносить свої зміни в плани Джека. Несподівано в країні відбувається переворот, який супроводжується вбивствами, насиллям і вандалізмом. У сім’ї є тільки один вихід – бігти.

Подивитися фільм можна тут.

Паралельні матері

Дві жінки зустрічаються у пологовому відділенні. Дженіс – успішний фотограф, Ана – закохана студентка. Обидві самотні, а їхні вагітності – випадкові та незаплановані. Несподівана зустріч перетвориться на тісний зв’язок та змінить їхні долі назавжди.

Подивитися фільм можна тут.

Нью-Йорк, я люблю тебе

Це 11 коротких історій кохання, сюжет яких розгортається в місті, відомому на весь світ, завдяки хмарочосам і статуї Свободи, Уолл-стріт і Бродвею, Гарлему і Брайтон-Біч. Список знаменитостей, які взяли участь у зйомках фільму, вражає.

Подивитися фільм можна тут.

Ланцюг убивств

Шляхи трьох пересічних людей одного разу перетинаються. Усі герої несподівано потрапляють у центр кривавого конфлікту, впоратися з яким у них не виходить. І поки незнайомці намагаються розібратися, що ж їх усіх пов’язує, у потилицю їм дихають жорстокі вбивці.

Подивитися фільм можна тут.

Останні лицарі

Середньовіччя. Міжусобні чвари роздирають королівство на дрібні анклави. Їхні правителі нарощують власні військові сили. Лише істинний благородний воїн – Король Барток – бачить силу і майбутнє в єдності. За підтримки своїх відданих і загартованих у боях лицарів, він здатний об’єднати землі. Але підступні вороги знищують короля. І тоді його вірні лицарі задля справедливості і помсти йдуть на штурм найзахищенішої фортеці королівства. Вони готуються взяти реванш ціною власних життів. 

Подивитися фільм можна тут.

Холостячки

Три симпатичні й гострі на язик незаміжні подруги приїжджають на весілля колишньої однокласниці і… випадково псують вінчальну сукню нареченої. А завтра їй йти до вівтаря! За одну ніч холостячкам доведеться виконати запаморочливу подорож по стрип-клубам, туалетним кімнатам та чоловічим спальням задля порятунку весілля тієї, яку вони терпіти не можуть.

Подивитися фільм можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безкоштовне вивчення іноземних мов: добірка курсів та мовних практик від Київстар ТБ

Завзяті шахраї

Коли ти заборгував 400 тисяч доларів небезпечній жінці, краще бігти від неї якнайдалі і якнайшвидше знайти спосіб оплатити цей кредит. Саме в таку ситуацію потрапили британці Харрієт із Пітером. Щоб хоч якось відстрочити оплату, пара тікає до Лос-Анджелесу. Там вони зустрічають ненормальну колишню дружину Пітера, яка непогано піднялася за весь цей час. Джекі (так звуть жінку) постійно світить коштовностями, особливо перснем із дорогим камінням. Пітер і Харрієт готові піти на все, щоб викрасти його та віддати своєму ворогові. Адже та не знає милосердя і вбиває кожного, хто стає на її шляху.

Подивитися фільм можна тут.

Новини по темі