"Я пообіцяла собі бути сміливішою", — Надя Дорофєєва зробила собі нове тату (фото та значення)

Голос країни
Тренерка "Голосу країни-12" Надя Дорофєєва зробила собі нове татуювання (фото та значення)
Instagram/nadyadorofeeva

Тренерка "Голосу країни-12" Надя Дорофєєва набила нове татуювання.

Поділитися:

Тренерка "Голосу країни-12" Надя Дорофєєва розповіла, що нещодавно зробила собі нове татуювання – напис "raznotsvetnaya". Для тату співачка обрала дуже незвичайне місце: вона розташована на задній стороні лівої ноги, трохи вище за підколінну ямку. Розглянемо нове тату та дізнаємося, що для Наді воно означає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надя Дорофєєва допомогла 14-річній дівчині наблизитись до мрії – знялась у фотосесії на Голосі Країни

Тренерка "Голосу країни-12" розповіла, що їй, для того, щоб втілювати свої мрії, ставити цілі, стрибати вище голови, хотіти більшого і добиватися більшого, треба бути сміливішою і вона пообіцяла собі це.

Потрібно бути по-справжньому сміливим, щоб зізнаватись у своїх почуттях іншій людині, випускати пісні свого авторства і навіть просто брати мікрофон і виходити на сцену.
Для мене один із проявів сміливості – це зробити тату. Для когось це "як випити чашку кави", а я довго думаю і наважуюсь, і до кожної підходжу обдумано та готуюся. Кожна на моєму тілі – прояв мене.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренерка "Голосу країни" Надя Дорофєєва розповіла про свої канікули в Мексиці (фото)

Як пояснила Надя Дорофєєва, її нове татуювання — це нагадування самій собі, що вона різна, наповнена різними фарбами й почуттями. Також це нагадування про те, що потрібно бути сміливою і не підлаштовуватися під те, якою люди хочуть її бачити. Крім того, фраза "raznotsvetnaya" — це назва нової пісні Наді, яка зовсім скоро вийде.

Нагадаємо, що в неділю о 21:00 йде "Голос країни-12", де Надя Дорофєєва вже другий рік поспіль тренерка! Минулого року вона перемогла разом із Сергієм Лазановським. Чи вийде у неї знову завоювати переможний кубок? Дивіться у шоу!

Яким брендам надає перевагу Надя Дорофєєва? Дивіться сюжет:

Новини по темі