Дружина Дмитра Комарова здивувала напівпрозорим костюмом

Дружина Дмитра Комарова здивувала напівпрозорим костюмом | Зірковий стиль | 1+1
jetsetter.ua

Олександра Кучеренко приміряла незвичні образи на UFW.

Поділитися:

У столиці триває Український тиждень моди, на якому вітчизняні дизайнери демонструють неймовірні колекції для сезону весна-літо 2020. Поспостерігати за модними шедеврами й надихнутися актуальними трендами щодня приходять найвідоміші та найстильніші українські селебріті. 

Не залишилася осторонь й модель, Міс Україна-2016, телеведуча і дружина найвідомішого мандрівника України Дмитра Комарова — Олександра Кучеренко. Для UFW зірка надала перевагу оригінальним образам. 

Модель обрала невагомий костюм від Katerina Rutman. Напівпрозоре вбрання ідеально підкреслює тендітну фігуру зірки. Костюм пошито з повітряного білого фатину. Він прикрашений ніжним корсетом із квітами. Трендові рукава-ліхтарики та вкорочені брюки-кюлоти додають луку грації та легкості. А грайлива червона помада чудово «грає» на контрасті. 

Фото: orest.com.ua

Інше вбрання Саші кардинально відрізняється від попереднього. Дівчина вирішила зробити ставку на яскравість й одягнула смарагдовий топ із величезним бантом, капелюшок у тон та шкіряні брюки. До речі, у новому сезоні ультравеликі банти стали одним із найгучніших трендів. Бери приклад із Олександри і прикрашай образ модною деталлю. 

Фото: jetsetter.ua

Більше про історію кохання Олександри Кучеренко і Дмитра Комарова дізнавайся у відео: 

Ще декілька новин про Міс Україна: 

1. Комаров і Кучеренко мали небезпечний медовий місяць (ексклюзивне фото)

2. Кучеренко розповіла, який Комаров чоловік

3. Вінчання Дмитра Комарова й Олександри Кучеренко — трепетне фото

Новини по темі